DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TRABZON BÜYÜK BULUŞMASINA HAZIRLANIYOR

Trabzon turizm için atağa kaktı. Yeni kurulan Turizim İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği, yeni sezona hazırlık için Trabzon’un tüm bileşenlerini ağırlayacağı bir toplantı için düğmeye bastı.

TRABZON BÜYÜK TURİZM BULUŞMASINA HAZIRLANIYOR

Trabzon’da yeni kurulan fakat etkili ve önemli ziyaret ve açıklamaları ile Trabzon’da turizm anlamında gündeme oturan Turizm İşletmecileri ve Seyahat Acenteleri Derneği büyük bir organizasyona hazırlanıyor.

Trabzon’da turizm denince akla gelen tüm işletmelerin ve işletmecileri biraraya toplamayı hedefleyen derneğin 19 Ocak’ta Nowotel’de düzenleyeceği Trabzon’da turizmin sorunları konulu toplantıya Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları ve daire amirleri ile turizm adına hizmet veren tüm resmi sektör temsilcilerinin katılımları bekleniyor.

TİSAD Başkanı Murat Çavga Trabzon’da Turizmi geliştirmek adına fikir frtınasının yapılacağı bu toplantnın en iyi şekilde gerçekleşmesi için gayret sarfettiklerini ifade ederek ‘Biz bu işe gönül veren TİSAD üyeleri olarak turizmde sorumluluk almak elimizi değil tüm bedenimizi taşın altına koymak istedik. Sağolsun tüm üyelerimizde bizimle cansiperhane bu yola başkoydu. İşlerinden, aşlarından, ailelerinden feragat edip turizm için bir güç oluşturdular. Bizim amacımız bu şehrin kazanması. Turizm denince akla sadece para gelmemeli, önce yeterlilik ve memnuniyet gelecek, sonra hizmet gelecek. Bu ikisi olmadan, yani turist memnun olmadan size para kazandırmaz.
Bizde Trabzon’un turizmde kalkınabilmesi için faaliyetlerimizi aralıksız sürdürüyoruz. 19 Ocak Pazartesi günü Nowotel’de saat 14.00’da gerçekleştireceğimiz toplantıda sorunlarımız ile birlikte çözüm önerilerimizi sektör komisyonlarımız tarafından şehri yöneten değerli idarecilerimize sunacağız.
Sadece sunmak ile de kalmayıp sonrasında bu sorunların çözümü noktasında üzerimize düşeni yapma gayretini göstereceğiz. Biz turizmi konuşan kişiler olmak istemiyoruz, biz turizmi harekete geçiren, turizmi canlandıran, turist sayısını arttıran, güzel hizmet vererek gelen turistleri memnun eden ve şehrimizde bu sektörden ekmek yiyen işletmelerin daha fazla şehre katma değer sağlaması adına icraat yapan kişiler olmak istiyoruz.

Dernek olarak Trabzon Valimiz, Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon Maçka Belediye Başkanı Koray Koçyan, TÜRSAB Trabzon Şube Başkanı suat Gürkok gibi önemli ziyaretlerde bulunarak derneğimiz ve toplantımız hakkında Trabzon’u yönetenlerlede bilgi paylaşımında bulunduk.
Pazartesi günü turizmle alakalı tüm sektörlerin gelip bu toplantıya katkı vermelerini amaçlıyoruz. Haber veremdeğimiz, unuttuğumuz, yeni açılan, kayıtlarda olmayan veya atladığımız şirketler olabilir. Katılmak isteyen turizm ile ilgil işletme sahiplerinin ve yöneticilerinin 0544 451 99 18 numaraya ulaşarak ismini yazdırması ve onay alması toplantıya katılımları için yeterli olacaktır’ dedi.

 

 

 

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.