DOLAR 32,506
EURO 34,8236
ALTIN 2490,268
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon Antalya’da tanıtılıyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi Akdeniz Belediyeler Birliği (AKBB)tarafından düzenlenen 8. Antalya City Expo-Antalya Şehircilik ve Teknolojileri Fuarında Trabzon’u tanıtıyor. Fuara alanında uzman kişiler katılıyor.

28-30 Marta tarihleri arasında ANFAŞ Expo Center’de açılan fuarda Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gördü. Yerel Yönetimler Sempozyumu’nun da yer aldığı fuarda ziyaretçilere Trabzon’u tanıtan broşür ve materyallerin yanı sıra çeşitli hediyeler verildi. Fuarda ayrıca belediyelere yönelik araç, gerek ve hizmet üreten tedarikçi firmalarla da görüşmeler yapılıyor.

Fuarda, Trabzon’un önemli projelerinden olan, Meydan parkı 1 ve 2 Etap düzenlemeleri,  Trabzon Botanik, Karagöz Meydanı, Gülcemal, Katlı Otopark, Öğretmenevi ve Cudibey İlköğretim Okulu, Spor Temalı Park, Kentsel Dönüşüm Projeleri ziyaretçiler tarafından ilgi ile takip ediliyor.

115 katılımcının yer aldığı fuarda firmalar, belediye ve ulaşım araçları, geçiş ve aktarma sistemleri, belediye demirbaş ve tüketim malzemeleri, kent mobilyaları, park- bahçe düzenlemeleri, bahçe süs bitkileri, peyzaj, altyapı su, gaz, yol malzeme ve ekipmanları, arıtma sistemleri, temizlik ve bakım ekipmanları, ses, ışık ve görüntü ekipmanları, spor tesisi ve spor malzemeleri, güvenlik, yangın, iş sağlığı ve güvenliği, elektrik, elektronik, bilgisayar otomasyon, yazılım, e-belediyecilik sistemleri gibi yeni ürün gruplarını ziyaretçilere sunuyor.

3 gün sürecek fuarda, 3 bini profesyonel olmak üzere 15 binin üzerinde ziyaretçinin katılım göstermesi bekleniyor.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.