DOLAR 32,3403
EURO 35,11
ALTIN 2309,849
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Türk Bayrağı Dağıttı

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla esnaf ve vatandaşlara Türk bayrağı dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun talimatıyla Türkiye Büyük Millet Meclisinin kuruluşunun 100. yılı ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bayrak seferberliği başlatıldı. Başkan Zorluoğlu’nun 23 Nisan akşamı saat 21.00’de herkesi balkonlardan İstiklal Marşı’nı okumaya davet etmesi üzerine Zabıta Dairesi Başkanlığı ekipleri harekete geçti. Ekipler, Trabzon halkının ellerinde bayraklarla İstiklal Marşı okuması için esnaf ve vatandaşlara bayrak dağıttı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin dağıttığı bayrakları alan esnaf ve vatandaşlar büyük mutluluk yaşadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda kendilerini unutmayan Başkan Zorluoğlu’na teşekkür eden Trabzon halkı, bayram akşamı ellerinde bayrakları ile coşku içerisinde İstiklal Marşı’nı okuyacaklarını söyledi.

BANDO TAKIMI İLÇELERDE KONSER VERDİ

Öte yandan Büyükşehir Belediyesi Bando Takımı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bugün Vakfıkebir, Akçaabat, Yomra, Arsin ve Araklı ilçelerinde konser programları gerçekleştirdi. Bando Takımı konserleri, vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılandı. Ayrıca ilçelerde sergilenen animasyon gösterileri de özellikle çocukların büyük beğenisini kazandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.