DOLAR 32,3752
EURO 34,9841
ALTIN 2326,113
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Tiski mavi hat – ALO 185

ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT’ta 20 ayda 55 bin başvuru işleme alındı

Vatandaşların içme suyu ve kanalizasyonla ilgili her türlü talep ve şikâyetlerini yetkililere bildirmeleri için Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) bünyesinde kurulan ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT, Trabzon il genelinde hizmetini sürdürüyor.

ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT’tın faaliyete başlamasının ardından geçen yaklaşık 20 aylık sürede 55 bin başvuru işleme alındı. Vatandaşların 7 gün 24 saat boyunca Trabzon’un 18 ilçesinin her mahallesinden rahatlıkla ulaşabildiği ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT’ta bildirilen talep ve sorunlar hemen ilgili birimlere ulaştırılarak gerekli çalışmaların kısa sürede gerçekleştirilmesi sağlanıyor. Ayrıca, en az bir mahalleyi ilgilendiren su kesintilerinin nedeni ve süresi ilgili mahalle muhtarına SMS ile bildiriliyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, TİSKİ’nin çağdaş şehirlerde olması gereken bir uygulamayı Trabzon’a kazandırdığını ifade ederken, söz konusu uygulamayla son derece sağlıklı sonuçlara ulaşıldığını kaydetti. Başkan Gümrükçüoğlu, “Vatandaşlarımız, Trabzon’un hangi noktasında olursa olsun içme suyu ve kanalizasyonla ilgili her türlü talep ve şikâyetlerini ALO 185 TİSKİ MAVİ HAT’ta bildirebilmektedir. Bu çağrı merkezine gelen talep ve şikâyetler hemen ilgili birimlere iletilmekte, yapılan değerlendirmenin ardından icra edilmesi gereken çalışmalar kısa sürede gerçekleştirilmekte ya da gerekli planlamalar yapılmaktadır. Bu sayede vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamasının önüne geçilmektedir” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.