DOLAR 32,3286
EURO 35,192
ALTIN 2245,963
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO 2022 – 2025 Stratejik Planı hazırlama çalışmaları sürdürülüyor

tha – Oda ve Borsaların üyelerine “Beş Yıldızlı Hizmet” vermesini amaçlayan Akreditasyon Sistemi için gerekli olan Stratejik Plan yenilenmesine yönelik olarak Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) toplantı ve eğitimler düzenlendi.

Akreditasyon Danışmanı Dr. Yüksel Vardar tarafından TTSO yönetim kurulu üyeleri ve personele eğitim verildi. Dr. Yüksel Vardar moderatörlüğünde TTSO’nun dış paydaşlarına yönelik “Dış Paydaşlar Durum Analizi Çalıştayı” yapıldı. Toplantıda katılımcılara, stratejik plan ve odacılık konusunda bilgiler verilirken, fırsat ve tehdit kavramları üzerinde duruldu.

Toplantıda alınan bilgiler sonucunda Vardar tarafından gelecek planlaması oluşturulup, TTSO’nun 2022-2025 dönemlerine ait Stratejik Planı da hazırlanmış olacak.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Akreditasyon sistemiyle; odalarda sunulan hizmet türlerinin genişletilmesi, hizmet kalitesinin iyileştirilmesi ve Türk Oda Sisteminin Avrupa Oda Sistemine uyumunun sağlanması amaçlandı. Bu doğrultuda EUROCHAMBRES ve İngiltere Odalar Birliği işbirliği ile İngiltere ve Almanya Oda sistemlerinin en iyi uygulamaları da dikkate alınarak, 2001 yılında Oda Akreditasyon Modeli TOBB tarafından gerçekleştirildi. Oda ve borsaların üyelerine Beş Yıldızlı Hizmet vermesi için fırsat oluşturan Akreditasyon Sistemi; oda ve borsaların yerel, bölgesel, ulusal ve uluslararası platformlarda markalaşmasında öncü rol üstlenmektedir” dedi.

Hacısalihoğlu, TTSO’nun 3. dönem akredite olan odalar arasında yer aldığını da hatırlatarak, “Akreditasyon için gerekli olan Stratejik Plan Yenilenmesi amacıyla odamızda çeşitli eğitim ve toplantılar gerçekleştirildi. Bunun sonucunda Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası için 2021 yılı sonunda sona eren Stratejik Plan, 2022-2025 olarak yeniden hazırlanacak” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.