DOLAR 32,5562
EURO 34,6714
ALTIN 2492,717
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Uyuşturucu İle Mücadele İl Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi

tha – Uyuşturucuyla Mücadele İl Kurulu Toplantısı, Vali Vekili Necmettin Yalınalp başkanlığında yapıldı.

Valilik A Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya kurul üyeleri ile ilgili daire amerleri katıldı.

Sekretaryası Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından yapılan toplantıda, uyuşturucu ile mücadele kapsamında ki çalışmalar değerlendirilerek, kurul üyesi kurumları tarafından yürütülen çalışmalarla ilgili sunumlar yapılarak bilgi verildi.

Bağımlılıkla mücadele ülkelerin en önemli sorunlarının başında geldiğini belirten Vali Vekili Necmettin Yalınalp, bizde önceliklerimiz arasında yer alan bu konuyu tüm kurumlarımızla birlikte hassasiyetle takip ederek, bağımlılıkla mücadele kapsamında yapılması gerekenleri kararlılıkla uygulayamaya devam edeceğiz. Bu noktada Uyuşturucu madde kullanımının önlenmesi konusunda toplumun tüm kesimlerine görevler düşmektedir. İlimizde de Uyuşturucu ile Mücadele İl Kurulu çatısı altında hazırlanan “ Uyuşturucu İle Mücadele İl Aksiyon Planları”  sadece arz ile mücadele değil, önleme ve koruma çalışmaları, 1.2. ve 3. Basamak bağımlılık tedavi hizmetleri ve sosyal uyum hizmetleri gibi ana başlıklar altında faaliyetler yapılarak bu alanda etkin mücadeleye devam edilecektir” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.