DOLAR 32,5643
EURO 34,7209
ALTIN 2488,762
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Şampiyon Çocukların Şehriyiz

tha – Şampiyon Çocukların Şehriyiz

TEKNOFEST’TE SAMSUN ÇIKARTMASI

Dünya’nın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali olan TEKNOFEST’in Samsun ayağı büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen festival, zengin bir kalabalıkla geleceğin bilim insanlarını alkışladı.

TRABZON İKİ BİRİNCİLİKLE SAHNEDEYDİ

Teknofest Finallerinin Eğitim Teknolojileri alanında Trabzon Faruk Başaran Bilim ve Sanat Merkezi, Rüzgâr Tüneli Projesi ile Türkiye Birincisi oldu.

Çağrı Kılıç, Osman Bedirhan Hakyemez, Halise Kurt adlı öğrenciler, danışman öğretmenleri Lütfi Kurt ile birlikte ödüllerini Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan aldılar.

TÜBİTAK Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri’nde Sürmene Türk Telekom MTAL de  “Bor Oksit Bileşiğinden Tasarladıkları İnovatif Lamba” ile Türkiye 1.si oldu.

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu, çocuklarımızın ülke çapında kazandıkları bu anlamlı başarılar bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir dedi. Danışman öğretmenlerini ve öğrencileri kutlayan müdür Fettahoğlu, öğrencilerimizin üretimleri için sahayı donatma sorumluluğumuz, onların başarılarıyla her gün daha da artmaktadır. Geleceğin bilim insanlarını alkışlamaktan ve her türlü destekle onların yanında olmaktan gurur duyuyoruz diyerek tüm öğrenci, veli ve meslektaşlarının bu başarıda pay sahibi olduğunu belirtti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.