DOLAR 32,4874
EURO 34,9333
ALTIN 2429,142
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Koruyucu Ailelere İftar Yemeği Verildi

Devletimiz Korunmaya Muhtaç Çocuklarımıza Her Türlü İmkanı Sağlıyor Ancak Bundan Daha Önemlisi Onların Sıcak Bir Yuvaya Kavuşmuş Olmasıdır

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve eşi Rukiye Öz, Koruyucu Ailelere İftar Yemeği Verdi

Akçaabat’ta bir restourantta düzenlenen iftar programına Vali ve eşinin yanı sıra

Vali Yardımcıları, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Araştırma – Geliştirme ve Proje Daire Başkanı Mehmet Erdoğan, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Kadir Er, Ortahisan Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Akçaabat Kaymakamı Soner Şenel, koruyucu aileler ve çocuklar katıldı.

İftar programında ailelerin oturduğu masaları tek tek gezen Vali Öz ve eşi Rukiye Öz, onlarla sohbet etti, çocuklarına hediyeler verdi.

Programda koruyucu ailelere hitaben bir konuşma yapan Trabzon Valisi A. Celil Öz, “Ramazan ayının bereketi, güzelliği, kardeşliği ve paylaşımı çok güzel. Sizlerin varlığı, sizlerle bir arada oruç açmak bu güzelliğe ayrı bir güzellik katıyor. Bu güzelliği bizimle paylaştığınız için sizlere teşekkür ediyorum.

Sizler bizim için çok değerlisiniz. Çünkü devletimizin emaneti olan çocuklarımızı yuvanıza aldınız. Gözünüz gibi baktığınız bu yavrularımızı yarınlara hazırlıyorsunuz. Devletimiz korunmaya muhtaç çocuklarımıza her türlü imkanı sağlıyor ancak bundan daha önemlisi onların sıcak bir yuvaya kavuşmuş olmasıdır. Bu manada sizlerin yapmış olduğu bu davranışın çok büyük değeri var.

30’UN ÜZERİNDE ÇOCUK SICAK YUVAYA KAVUŞTU

Türk milletinin özünde var olan yardımlaşma ve paylaşma duygusunu esas alan gönül elçileri projesi sayesinde tüm Türkiye’de olduğu gibi Trabzon ilimizde de örnek çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Otuzun üzerinde çocuğumuz bu sayede sıcak yuvalara kavuştu. Hem onların gözünün parladığını, hem de sizlerin yüzünüzdeki tebessümü görüyorum. Sizlerin hassasiyetini ve yüreğinizin büyüklüğünü çok iyi anlıyorum.

Gönül elçisi ve koruyucu aile olmak herkese nasip olmaz. Allah sizlere bu güzelliği nasip etti. Bu emanetlere sahip çıktığınız için sizleri tebrik ediyorum. Allah hepinizden razı olsun. Projede emeği geçen başta sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın değerli eşleri olmak üzere, bakanlarımızın, valilerimizin ve kaymakamlarımızın eşlerine teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.