DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ORTAHİSAR, BİZİ ONURLANDIRDI

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir Ortahisar Belediyesi’ni ziyaret etti

Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Yönetim Kurulu Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti. Aynı zamanda İstanbul Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olan Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir her yıl Feshane’de geleneksel olarak düzenledikleri Fetih Kutlaması ve Her Yönüyle Trabzon Tanıtım Günleri’ne Ortahisar Belediyesi standının damgasını vurduğunu söyledi.

TURİZM İÇİN TANITIM ŞART

Yeni bir belediyenin ilk kez katıldığı böylesine büyük bir organizasyondan başarıyla çıkmasının çok anlamlı ve güzel olduğunu belirten Başkan Demir “Trabzon’un hem içeride hem dışarıda en iyi şekilde tanıtılmaya ihtiyacı var. Bu şehrin tek kurtuluşu turizmden geçiyor. Bu bağlamda Ortahisar Belediyesi üzerine düşen görevi yapıyor ve bizi onurlandırıyor” dedi. Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizde şehrimizi İstanbul’da yaptıkları birbirinden güzel etkinlikler ve tanıtımlarla en güzel şekilde temsil eden Trabzon Dernekler Federasyonumuza ve değerli başkanına teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. Her zaman yanlarında olacağımıza belirtmek isterim.” ifadelerine yer verdi.

TANITIM GÜNLERİ ALMANYA’DA DA YAPILACAK

Trabzon’un fetih yıldönümü kutlamaları ve Trabzon’un kurtuluşu etkinlikleri Ankara ve İstanbul’dan sonra yurdun değişik illeriyle birlikte Almanya’ya da taşınacak.19-22 Kasım 2015 tarihleri arasında Antalya’da Şubat 2016 tarihinde ise Bursa’da Trabzon Tanıtım Günleri düzenlenecek. Binlerce hemşerimiz ve gurbetçimizin yaşadığı Almanya’da Trabzon Tanıtım Günleri düzenlemek için Trabzon Dernekler Federasyonu yetkili makamlarla görüşmelerini sürdürüyor. Trabzon Dernekler Federasyonu Başkanı Mustafa Demir ve Ru-An Tanıtım Organizasyonu yetkilisi Canan Karavit Almanya’da Trabzon’u en iyi şekilde temsil etmek, burada Trabzon ve Karadeniz buluşmasını sağlamak için çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.

Ziyaret sırasında Mustafa Demir Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’e içinde halı, plaket ve Trabzonspor atkısının yer aldığı çeşitli hediyeleri takdim etti.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.