DOLAR 32,5429
EURO 34,865
ALTIN 2425,06
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TSSO tarafından Trabzon 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere bir adet ambulans bağışı yapıldı

TTSO’da düzenlenen imza protokol törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, İl Sağlık Müdürü Dr. Kemal Süleyman katıldı.

Ambulansın protokolünü TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hacısalihoğlu ile birlikte imzalayan Vali Öz, “Ticaret ve Sanayi Odası güzel ve örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Çok anlamlı bir hibe. Bu ambulans son model, donanımlı, modern ve acil sağlık hizmetini ifa edecek şekilde dizayn edip sağlık müdürlüğümüze teslim ediyorlar. Bunun güzelliği bir hibe ambulansa karşılık bir adet de Sağlık Bakanlığımızın ilave ediyor olması ve bu şekilde ilimizin iki adet ambulans kazanmasıdır.

Sağlık hizmetlerinde ilimiz önemli mesafeler aldı. Kalitemiz yükseldi, insan odaklı hizmet anlayışı gelişti, donanımımız, hastanelerimiz ve sağlık hizmetlerimiz kaliteli bir duruma geldi. Buna birde yardımseverlerimizin, ticaret odamız gibi kurumlarımızın bu tür katkıları da eklenince gücümüz daha da artıyor. Önümüzdeki süreçte acil çağrı hizmetlerinin tek çatı altında toplanmasını da gerçekleştirirsek bu hizmetleri daha etkin ve kaliteli verebileceğiz.

Ambulansın ilimiz acil sağlık hizmetlerine kazandırılmasında katkısı olan odamıza ve yöneticilerine bu anlamlı katkıları için teşekkür ediyorum.

TTSO Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalihoğlu da, “Oda olarak daha önce bir söz vermiştik. Bugün bu sözü yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Amacımız ilimizde sağlık hizmetlerinin etkin ve verimli bir şekilde yürütülmesine katkı vermektir” diye konuştu.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.