DOLAR 32,5399
EURO 34,8845
ALTIN 2432,896
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a Ziyaret

tha – Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ayhan Pala’nın da aralarında bulunduğu heyet, son yapılan seçimlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Cumhurbaşkanı olarak seçilen Ersin Tatar’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Türkiye’nin soydaş iki ülke olduğuna vurgu yaparak, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a misafirperverliğinden ötürü teşekkürlerini sundu.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Ayhan Pala,Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın nazik misafirperverliğinden mutluluk duyduklarını ifade ederek, Trabzon’un KKTC’ye çok özel ilgilerinden dolayı, Trabzon’dan sevgi ve saygı dileklerini getirdiğini, Trabzon’a ziyaret etmelerinden büyük onur duyacaklarını belirtti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar açıklamalarını şöyle sürdürdü.

“Bu yıl Kıbrıs Barış Harekatı’nın 47’nci yıl dönümü. 20 Temmuz Kıbrıs Barış Harekâtı kutlamaları çerçevesinde hazırlıklarımıza başladık. Sizlerin ziyaretinizi de bu kapsamda değerlendiriyorum. Trabzon’u ve Trabzonluları çok severim. En kısa zamanda Trabzon’u ziyaret etmek istiyorum.” dedi.

Ziyaret karşılıklı yöresel hediye taktimi ve hatıra fotoğrafının çekilmesiyle son buldu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.