DOLAR 32,5336
EURO 34,9258
ALTIN 2437,285
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

51 Yıldır Trabzon’a Değer Katan Marka

tha – 51 Yıldır Trabzon’a Değer Katan  Marka; Trabzonspor 

Trabzonspor’un 51. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde Trabzon Valisi Yücel Yavuz, il protokolü, Trabzonspor Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve üyelerin katılımıyla gerçekleştirildi.

Ülkemizde ve dünyada markalaşıp haklı bir yer edinen Trabzonspor’un 51. Kuruluş yıldönümünü kutlayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz “Trabzonspor Kulübümüz Trabzon’umuza ve insanımıza hem özgüven kazandırmış hem de Türk sporuna büyük bir katkıda bulunmuştur. Bu 7’den 77’ye spora gönül vermiş ve gündemi takip eden herkesin oybirliğiyle kabul ettiği bir gerçektir. Bu sistemin, mekanizmanın devamı için gayret gösteren, içinde yer alan şu anki yönetime, yönetimde yer alan arkadaşlarımıza  ve bu işe gönül veren herkese teşekkür ediyorum. Bu vesileyle rahmet-i rahmana ulaşan ve emeği geçen kişilere de Allah’tan rahmet diliyorum.” dedi.

Sporun toplumsal manada çok önemli bir görev ifa ettiğini ifade eden Vali Yavuz “Sporun ehil ve samimi ellerde olması büyük önem taşımaktadır. Devlet olarak biz sporun gelişmesi için sizlerin de değerli katkılarıyla çaba harcıyoruz. Spor alanında güzel çalışmalar yapıldığını düşünmekteyiz. Gençlik ve Spor Bakanlığı, ilgili STK’lar ve bazı sponsorların desteğiyle ilimizde yaklaşık 10 bin çocuk yetenek testinden geçirildi. Yetenek testinden geçirilerek seçilen 1250 çocuğumuzun uzman antrenörler eşliğinde eğitimini  geçtiğimiz gün başlattık. Bunun sonucunda çocuklarımızın hangi branşta yetenekli olacakları belirlenip olimpiyatlara hazırlık anlamında özel eğitime tabi tutulacaklar. Futboldan yola çıkarsak kulüplerimizde bunu zaten yapıyorlar ama bunu daha spesifik  hale getirecekler. Hem enerjimiz hem de maddi imkanlarımız boşuna gitmeyecek. Çocuklarımız ve gençlerimiz yetenekli oldukları alanda daha eğitimli ve hedefe yönelik  olarak uğraş içerisinde olacaklar. Şu anda 51. Kuruluş Yıl dönümünü kutladığımız Trabzonspor’umuzun Türkiye’mize, milletimize özgüven ve moral bakımından yaptığı katkıyı tartışmıyorum. Trabzonspor, marka bir kuruluştur, marka bir takımdır ve   marka bir kulüptür. Bunun daha iyi olması için hepimiz daha çok gayret gösteriyoruz. Bundan sonraki sezon ve sezonlarda daha başarılı olacağına inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve beraberindeki kulüp üyeleri tarafından Trabzonspor’un 51 .Kuruluş Yıldönümü anısına pasta kesildi. Kulüpte 51. Yılını dolduran üyelere Trabzon Valisi Yücel Yavuz tarafından kuruluş yıldönümü anısına şükran belgeleri verildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.