DOLAR 32,5239
EURO 34,8405
ALTIN 2488,692
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Biz Fazla Konuşmayız, İcraatlarımız Konuşur

tha – ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI AK PARTİ TRABZON MİLLETVEKİLİ ADAYI KARAİSMAİLOĞLU:

“BİZ FAZLA KONUŞMAYIZ, İCRAATLARIMIZ KONUŞUR”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Türkiye’nin geniş resmine bakılması gerektiğini vurgulayarak, “Biz buradayız, bunun garantisi biziz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz fazla konuşmayız, icraatlarımız konuşur” dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı AK Parti Trabzon milletvekili adayı Adil Karaismailoğlu, Hayrat’ta

Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına katıldı. Ardından esnafı ziyaret eden Karaismailoğlu, daha sonra Belediye Binası Konferans salonunda vatandaşlarla bir araya geldi. 14 Mayıs’ta milletin önemli bir karar vereceğini belirten Bakan Karaismailoğlu, “Ya Türkiye’nin gelişmesi, büyümesi ve yapılan planların işlerin devam etmesi ya da Allah göstermesin 30 40 yıl öncesi kaos dönemlerine döneceğiz” ifadelerini kullandı.

Birçok projeyi, birçok hayali gerçeğe dönüştürdüklerini dile getiren Karaismailoğlu, en son hayali gerçekleştirilen projenin Zigana Tüneli olduğunu, imkanı olanların mutlaka tünelden geçmesini söyledi.

Zigana Tüneli ile Bolu Dağı Tüneli’nin yapım süresini karşılaştıran Karaismailoğlu, Bolu Dağı Tüneli’nin 17 yılda bitirilemediğini, 14.5 kilometrelik Zigana Tüneli’nin ise 5 yıl gibi kısa sürede tamamlandığını söyledi.

GÖZÜMÜZÜ AÇMAMIZ LAZIM

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 1 trilyon dolar ihracat hedefi koyduğuna dikkati çeken Karaismailoğlu, “Çalışıp onu da yapacağız. Çok önemli bir seçim var. İki ittifak var. Memleketimizin, çocukların geleceği için bu seçimleri kazanmak istiyoruz. Bir tarafta 21 yıldır yaptıkları ortada olan, Türkiye’nin gelmiş olduğu seviye var. Bir tarafta terörle alakalı kişilerin bakan olacağı konuşulan ittifak var. Gözümüzü açmamız lazım. Yıllardır bu ülke terörden çok çekti. Terörü temizledik, ondan sonra huzur ve güven ortamında şehirlerimizin geleceğinden bahsediyoruz. Ama bizi tekrar bu işe bulaştırırlarsa bunları hiçbir zaman konuşamayız. Yabancı dergiler, yabancı ülkeler karşı ittifakı kazanmasını istiyorlar. Bunlar Türkiye’yi sevdikleri için mi istiyorlar. Onlar güçlü Türkiye isterler mi? İstemezler” ifadelerini kullandı.

Bu işin sağcısı solcusu olmadığının altını çizen Karaismailoğlu, herkesi kucaklayacaklarını söyledi. Türkiye’nin geniş resmine bakılması gerektiğini aktaran Karaismailoğlu, “Biz buradayız, bunun garantisi biziz. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Biz fazla konuşmayız, icraatlarımız konuşur. Nedir bizim icraatlarımız? 29 bin kilometre bölünmüş yol, 57 havalimanı, demiryolları, ihracat rakamlarındaki artışlar…Karadeniz’den Basra Körfezi’ne koridorlardan bahsediyoruz” diye konuştu.

Bakan Karaismailoğlu, daha sonra muhtarlarla bir araya geldi, sorunlarını dinledi. Karaismailoğlu, sorunların çözülmesi için yetkililere talimat verdi.Biz Fazla Konuşmayız, İcraatlarımız Konuşur

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.