DOLAR 32,4023
EURO 34,5216
ALTIN 2455,992
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Komisyonlar belli oldu

Ortahisar Belediyesi’nin nisan ayının ilk meclis toplantısı Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirildi.

Yoğun bir gündem maddesiyle toplanan Ortahisar Belediye Meclisi’nde Başkan Genç Mart ayı faaliyetleriyle ilgili kısa bir sunum yaptı.

Meclise gündem maddesi olarak gelen 1. ve 2. başkanvekili  seçimi, meclis katip üyelikleri seçimi ve encümen üyesi seçimi ile ilgili müzakere yapıldı. Ortahisar Belediyesi 1. başkan vekilliğine aday olarak gösterilen Nusret Onur yapılan kapalı oylamada 31, 2. başkan vekilliğine aday olarak gösterilen Seyfullah Kınalı 25 oy alarak başkanvekilleri oldular. Meclis katip asıl üyeliğine kapalı oy usulu ile Sezgin Yılmaz 26, Fatih Göktaş 29 oyla, katip yedek üyeliğe ise Ayşegül Yılmaz 27, Turan Terzi 24 oy alarak seçildi. Encümen üyeliğine aday gösterilen Mustafa Dinçer 31, Aslıhan Bezirganoğlu Temren 28 ve Aydın Gürsoy 25 oy alarak seçildi. Encümen üyesi seçiminden sonra meclis komisyonları seçimi yapıldı. Görüşmelerin ardından İmar Komisyonu, Plan ve Bütçe Komisyonu, Kültür-Çevre-Temizlik ve Spor Komisyonu’na üye seçimi tamamlandı. İmar Komisyonu üyeliğine aday olarak gösterilen Faruk Kanca 29, Ufuk Hoş 23, Hatice Öztürk 24, Selahaddin Çebi 20 ve Ayşe Kabadayı 21 oy alarak seçildi. Kültür, Çevre, Turizm ve Spor Komisyonu üyeliğine ise Galip Hacıoğlu, Turan Terzi ve Derviş Köz oybirliğiyle seçildi. Plan Bütçe Komisyonu üyeliğine Hasan Yılmaz, H. İbrahim Aydın, Tahsin Bayrak, Abdulkadir Soytemiz ve İsmail İnan oy çokluğuyla  seçildi. Kadın Erkek Eşitliği Komisyonu üyeliğine ise Sezgin Yılmaz, Ahmet Yıldız ve Nihal Ertem oy çokluğuyla seçildi.

Başkan Ahmet Metin Genç seçimlerden sonra yaptığı konuşmada komisyonlara seçilen üyeleri tebrik ederek, onlara görevlerinde başarılar diledi.

 

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.