DOLAR 32,3245
EURO 35,1216
ALTIN 2302,687
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Hacısalihoğlu Tanıtım faaliyetlerinin faydasını ekonomik olarak hissedeceğiz

tha – Trabzon’un güçlü bir tanıtımla 2017 turizm sezonuna girdiğini belirten Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, tanıtım faaliyetlerinin faydalarını bütün iş dünyasının ekonomik olarak hissedeceğini söyledi.

Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası’nın yurtiçi ve yurtdışında olmak üzere bir dizi fuar ve tanıtım organizasyona katılarak Trabzon’un turizm sezonuna hazırlanmasına etkili bir katkı verdiğini ifade etti.  TTSO heyetinin son olarak 7 ülkeden 42 şehir ve 220 katılımcının yer aldığı Türkiye’nin önemli turizm firmalarını bir araya getiren Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı’nda Trabzon’u tanıttığını vurgulayan Başkan Hacısalihoğlu, “Turizm sektörünün daha güçlü tanıtımlara ihtiyacı var. Turizm sezonunda bu tanıtım faaliyetlerinin faydalarını görmeyi ve ekonomik anlamda şehrimize katkı sağlamasını bekliyoruz” dedi.

TRABZON RUSYA’NIN 1. KANALINDA TANITILDI

TTSO Başkan Yardımcısı Erkut Çelebi, Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı’na davet edilen Rusya 1 televizyon kanalında Trabzon’u anlattı.  Çelebi yaptığı söyleşide, Rusya Federasyonu ile Trabzon’un geçmişte ticari ve ekonomik ilişkileri yoğun olarak yaşadığını anımsatarak, özellikle Sochi ve Krasnodar bölgeleri ile yapılan işbirliği çalışmalarının yeniden canlandırılmasının iki tarafa da fayda getireceğine inandıklarını vurguladı.

23-26 Mart tarihlerinde Ankara’da düzenlenen Travel Expo Ankara 2017 Turizm Fuarı’na Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren, Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Başkan Yardımcıları Coşkun Kahraman, Erkut Çelebi, Muhasip üye Murat İskender, Yönetim Kurulu Üyeleri Emanullah Tüfekçioğlu,  Özcan İlarslan, Nevzat Özer ve Genel Sekreter Hakan Gürhan katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.