DOLAR 32,3427
EURO 35,1142
ALTIN 2309,233
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan Hacısalihoğlu, Gürcistan’da temaslarda bulundu

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ile birlikte Gürcistan’ın Acara Özerk Cumhuriyeti’nde çeşitli temaslarda bulundu.

Başkan Hacısalihoğlu, Trabzon valisi İsmail Ustaoğlu, Artvin Valisi Yılmaz Doruk ve Ardahan Valisi Mehmet Emin Bilmez’le birlikte Türkiye’nin Batum Başkonsolosu Makbule Koçak ve Gürcistan Anayasa Mahkemesi Başkanı Zaza Tavadze’yi ziyaret ederek bir süre görüştü.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ayrıca Acara Özerk Cumhuriyeti Kobuleti Belediyesi’ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Mirian Katamadze ile bir araya geldi. Heyet, daha sonra Kobuleti Müzesi’ni de gezdi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, komşu iki ülkenin şehirlerinin yakınlaşması için bu tür ziyaretlerin önemine dikkat çekerek, “Sayın Valimizle birlikte Acaristan’daki temaslarımız ilişkilerimizin sağlıklı şekilde devam etmesi açısından çok önemli” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.