DOLAR 32,3296
EURO 35,0416
ALTIN 2279,463
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Gökyüzü Uçurtmalarla Daha Güzel Göründü

tha – Gökyüzü Uçurtmalarla Daha Güzel GöründüTrabzon’da geçtiğimiz yıl hizmete açılan Yalıncak Sahili’nde binlerce vatandaş uçurmalarını gökyüzüne kaldırdı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen yıl açılan Yalıncak plajında uçurtma şenliği düzenlendi. Uçurtma şenliğine, çocuklar, gençler ve Trabzon Halkı yoğun ilgi gösterdi. Binlerce vatandaşın akın ettiği şenliğe Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’da ailesiyle birlikte katıldı. Kumsalda gençlerle voleybol oynayan Zorluoğlu daha sonra gençlere ve çocuklara uçurtma dağıttı. Büyükşehir Belediyesi tarafından alanda bulunanlara hediye edilen uçurtmalar, Trabzon semalarını renklendirdi.

ÇOK DOĞRU BİR İŞ YAPTIK

Vatandaşların çok yoğun ilgi gösterdiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’da hemşehrilerimizin bize ilettiği en temel ihtiyaçlardan ve taleplerden bir tanesi sahil düzenlemeleriydi. Biz de vatandaşlarımızın bu taleplerine cevap verecek projeleri süratle başlattık. Geçtiğimiz yıl burayı hizmete açmıştık. Şimdi görüyoruz ki çok doğru bir iş yaptık. Bu gün burada binlerce vatandaşımız ailesi ile birlikte hem vakit geçiriyor hem de eğleniyorlar. Diğer taraftan Ganita-Faroz arasındaki 3 kilometrelik sahil alanındaki düzenleme çalışması son sürat devam ediyor. İnşallah Ganita’yı da o eski Ganita haline tekrar döndüreceğiz” ifadelerini kullandı.

ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

Keyifli anlar yaşayan vatandaşlar ise, “Trabzon’un gerçekten bu tür etkinliklere ihtiyacı var. Maalesef deniz kenti olduğumuz halde bir plajımız yoktu. Güzel bir sahilimiz yoktu. Şimdi ise hem güzel bir plaja uzun bir sahile kavuştuk. Bu tarz etkinlikler de stres atıyoruz. Burada emeği geçen başta Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ve tüm çalışma ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.