DOLAR 32,6037
EURO 34,7934
ALTIN 2490,978
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Genç, eski öğretmenleriyle bir araya geldi

Genç, eski öğretmenleriyle bir araya geldi

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla eski öğretmenleriyle yemekli bir etkinlikte bir araya geldi. Başkan Genç Maçka İmam Hatip Lisesi’nden öğretmenleriyle buluşarak, onların Öğretmenler Günü’nü kutlayıp, bir süre sohbet etti. Öğretmenleriyle geçmişi yad eden Başkan Genç kendisinin bugünlere gelmesinde ve yetiştirilmesinde öğretmenlerinin çok büyük emeğinin olduğunu söyledi. Eski öğretmenlerinin hal ve hatırını soran Başkan Genç, onlardan tekrar daha geniş bir platformda buluşmak üzere söz aldı. Başkan Genç’in Öğretmeni Mehmet Uzunlar kendilerini unutmadığından ve çağırarak onurlandığından dolayı Genç’e teşekkür ederek, “Bir öğrencimiz tarafından unutulmayıp, hatırlanmamız bana göre çok anlamlıdır. Bu makamlara geldiği halde bizi unutmadığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz. Ahmet Metin Genç lise talebeliğinde çok parlak bir öğrenciydi.” diye konuştu.

SABRINIZI VE SEVGİNİZİ BİZDEN ESİRGEMEDİNİZ

Sözlerine, “Bana emek veren, kişisel gelişimime de katkıda bulunan ve bu makamlara gelmemi sağlayan siz değerli öğretmenlerimi burada görmekten son derece mutlu oldum.” diye başlayan Genç kendisini yetiştiren öğretmenlerine her zaman minnettarlık duyduğunu ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü:” Sizlere şükranlarımız sunuyorum. İyi ki sizlerin talebesi oldum ve sizler tarafından yetiştirildim. Siz değerli öğretmenlerimizin verdiği eğitimle beraber değerlerimize de sahip, derli toplu bir eğitim aldığıma inanıyorum. İstiyorum ki bütün öğrencilerimiz ilk ve orta öğretimde imam hatipte olduğu gibi toplu bir eğitim alsın. İnşallah! bu platformu daha geniş bir şekilde, diğer hocalarımızın da katılımı tekrarlarız. Bütün öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyorum, ellerinden öpüyorum. Burada olmayan hocalarımıza da sağlıklı ömürler diliyorum. Sabrını, sevgisini eğitim ve öğrenim hayatımız boyunca bizden esirgemeyen, doğruyu, güzelliği bize yol gösteren Merhum Mehmet Akkaya Hocamızı , Ömer Konak’ı, Köksal Uzun hocalarımızı da dua ile rahmetle anıyoruz. Bugünün çocukları ve gençleri sizin önderlik ettiğiniz yoldan geleceğe yürüyorlar. Fedakarlık, sabır ve hoşgörü ile onlara kazandırdığınız her bilgi öylesine önemli ki bu sayede çağdaş yarınlarımızın tohumları atılacaktır.” Genç’in öğretmeni İsmail Sarı Başkan Genç’e lise yıllarına ait not döküm belgesi hediye ederek Genç’i duygulandırdı. Başkan Genç etkinlik sonunda öğretmenlerin her birine karanfil hediye etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.