DOLAR 32,5076
EURO 34,6044
ALTIN 2445,824
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Erdemli Gençlik Projesi

(tha)-Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından başlatılan “Erdemli Gençlik Projesi” kapsamında ilimize gelen öğrencileri kabul etti.

Gurbette yaşayan Türk ailelerin çocuklarına yönelik ve Bilecik’ten başlayarak, Amasya, Ordu, Trabzon, Rize ve Kastamonu illerinin yer aldığı bir haftalık gezi kamp programında Trabzon’a gelen öğrencileri Valilik Toplantı Salonu’nda ağırlayan Vali Yavuz, öğrencilerle bir süre sohbet edip onlara nasihatte bulunarak, Trabzon’un tarihi ve turistik yerleriyle ilgili bilgiler verdi.

İl Müftüsü Keramettin Demir’in de katıldığı kabulde Vali Yavuz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ”Sizlerin dedeleri yabancı ülkelere gittiğinde kültürlerine sahip çıkmışlar. Bulundukları yerlerde düzenlerini kurmaya çalışmışlar. Bir süre sonra özellikle Almanya’da kendi işyerlerini kurmaya başlayarak müteşebbis oldular, sanayilerini kurdular ve yaşamlarını sürdürmeye devam ediyorlar. Siz sevgili öğrenciler, Türkiye’nin ümidisiniz. Okullarınızda çok başarılı olursanız ve bulunduğunuz ülkelerde kaliteli görevler alırsanız Türkiye’nin eli güçlenir. Sizlere çok büyük görevler düşüyor” diye konuştu.

Konuşmasında Trabzon’un çok güzel gezilip görülecek yerlerinin olduğunu ifade eden Vali, “Trabzon’da yeşil ile mavinin muhteşem güzelliğini yakından görme fırsatı elde edeceksiniz” diyerek, öğrencilere teşekkür etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.