DOLAR 32,3403
EURO 35,11
ALTIN 2309,849
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Maske Mesafe Ve Hijyen Denetimlerine Devam Ediyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını ile ilgili çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. İlk günden itibaren tedbiri elden bırakmayan Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Trabzon’un turizm merkezlerinde bulunan kafe ve restoranlarda maske, mesafe ve hijyen denetimi gerçekleştirdi.

Vatandaşların koronavirüs salgınından etkilenmemesi adına yoğun çalışma yürüten Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı, Trabzon’un önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Uzungöl, Sümela Manastırı ve Sera Gölü başta olmak üzere turistik merkezlerde bulunan kafe ve restoranlarda denetimlerine devam ediyor. 14 kurala uyulup uyulmadığına bakılan denetimlerde, kurallara uymayan işletmelere ise tutanak tutuluyor.

BAŞARACAĞIMIZA İNANIYORUZ

Büyükşehir Belediyesinden konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi olarak İçişleri Bakanlığımızın genelgesi doğrultusunda tüm sektörlerde denetim çalışmalarımıza devam ediyoruz. Amacımız; vatandaşımızı uyarmak ve maske, mesafe, hijyen kurallarına uyulup uyulmadığını denetlemek. Önemle belirtmek isteriz ki, salgından korunmanın en önemli yolu olan maskeyi, sağlığımız için usulüne uygun olarak kullanmalıyız. Yaptığımız yoğun denetimlerle salgını kontrollü bir noktaya getireceğimize ve bu mücadelede başarılı olacağımıza inanıyoruz. Ayrıca tedbirler kapsamında Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerimiz de cadde, sokaklar ile toplu yaşam alanlarında dezenfeksiyon ve yıkama çalışmalarını sürdürmektedir. Öte yandan ekiplerimiz, toplu taşıma araçlarında ve kalabalığın yoğun olduğu alanlarda bulunan vatandaşlarımıza da maske ve mesafe konusunda sürekli olarak uyarılarda bulunmaktadır. Şehir genelinde yürüttüğümüz denetim çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.