DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

EKMEĞİNİ İSRAF ETME

GENÇ’TEN “EKMEĞİNİ İSRAF ETME” KAMPANYASINA DESTEK

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ekmek israfının önüne geçilmesi için her türlü çalışmaya hazır olduklarını söyledi.

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Trabzon Şube Müdürü Vahit Özel “Ekmeğini İsraf Etme” kampanyasına destek için Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç’i makamında ziyaret etti.

Ekmek tasarrufu konusuna günlük hayatında da dikkat ettiğini belirten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ekmek israfının önüne geçilmesi için belediye olarak her türlü çalışmaya hazır olduklarını belirterek “Ekmek israfı konusuna çok ciddi yaklaşıyoruz. Gün geçtikçe artan ekmek israfı aynı zamanda çok ciddi ekonomik kayıplara da neden oluyor. Hem ilçe insanımızın, hem de ülkemizin milli gelirini korumak için bu israfa dur dememiz lazım. Ekmek israfında ifade edilen rakamlar ürkütücü boyutta. Bu para hepimizin cebinden çıkıyor. Ülkemizde zor şartlar altında karnını doyurmaya çalışan milyonlarca insan var. Bu kampanya aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesidir. Bu bilinçle hareket etmeliyiz. Tabi yalnızca bizim böyle hareket etmemiz yeterli olur mu, olmaz. Bu bilinci çocuklarımıza da aşılamamız gerekiyor. Bizler de Ortahisar Belediyesi olarak elimizden geleni yapmaya hazırız” dedi.

Kampanyanın olumlu sonuçlarının alındığına dikkat çeken TMO Trabzon Şube Müdürü Vahit Özel, ‘Ekmeğini İsraf Etme’ kampanyasıyla milli ekonomide 2,8 milyar TL tasarruf sağlandığını ifade etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.