DOLAR 32,5617
EURO 34,9402
ALTIN 2424,721
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO’ya ziyaretler sürüyor

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi ve yönetim kurulunu ziyaret eden kişi ve kurum temsilcileriyle işbirliği konularında istişarede bulunuluyor.

VALİ YARDIMCILARI İLE PROJELER GÖRÜŞÜLDÜ

Trabzon Vali Yardımcıları Osman Çelikkol, Ömer Şahin ve Bünyamin Yıldız, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek yeni görevinde başarı dileklerini iletti. Ziyarette ayrıca çeşitli projeler konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Çelebi, vali yardımcılarına ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

BAŞKAN ÇELEBİ’DEN ÖĞRENCİLERE ‘TAM NOT’

TOBB ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan Mesleki Eğitim İşbirliği Protokolü kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda açılan Hisariçi Çikolata Üretim ve Eğitim Atölyesi’nde staj gören Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, staj notlarını Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’den aldı. Başkan Çelebi’yi makamında ziyaret eden öğrenciler, çikolata yapımı ve diğer konularda edindikleri bilgileri paylaştı. Gençlerin meslek sahibi ve girişimci olmaları için çalıştıklarını belirten Başkan Çelebi, “Çikolata üretim ve eğitim atölyemizin şehrimizde bu konudaki sektörün gelişmesine katkıda bulunacağına inanıyoruz” dedi. Çelebi, staj gören öğrencilerin ilk dönem notlarını da tam puan olarak verdi ve çalışmalarında başarılar diledi.

KUYUMCUKENT’TE AKSAMA YOK

Trabzon Kuyumcular ve Saatçiler Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Yazıcı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Ziyarette, ihale sürecine gelen Kuyumcukent konusunda bilgi veren Ali Yazıcı, “Ocak ayı içinde ihale sürecinin tamamlanmasını ve önümüzdeki günlerde inşaatın başlamasını bekliyoruz” dedi.

NOVOTEL’DEN TTSO’YA ZİYARET

Novotel Genel Müdürü Murat Kıran, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Ziyarette, turizm sezonu öncesinde yapılan çalışmalar konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Çelebi, yoğun geçen 3 aylık yaz sezonu dışında da otellerin doluluk oranlarını artırmak için sağlık turizmi, kongre ve fuar turizmi konusunda çalışmalar yapacaklarını vurguladı.

MİMARLAR ODASI TTSO’DA

Mimarlar Odası Trabzon Şube Başkanı Müslim Hamzaçebi ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Hamzaçebi, Başkan Çelebi’ye yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgi aktardı ve ortak yapılabilecek çalışmalar konusunda istişarede bulunuldu.

KİMYAGERLER DERNEĞİNDEN ZİYARET

Kimyagerler Derneği Karadeniz Şube Başkanı Ali Alkan ve yönetim kurulu üyeleri Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek Başkan Erkut Çelebi ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü.

ZİRAAT BANKASINDAN ZİYARET

Ziraat Bankası Gülbaharhatun Şube Müdürü Mehmet Birinci ve Gazipaşa Şube Müdürü Hasan Kalyoncu, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti, bankacılık ürünleriyle ilgili bilgi verdi.

FİNANSBANK’DAN ZİYARET

Finansbank Değirmendere Şube Müdürü Aydın Yener TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret ederek iş dünyasının finansmana erişimine yönelik fırsatlarla ilgili bilgi verdi.

AYDIN’DAN ZİYARET

Çoruh Elektrik Dağıtım Trabzon İl Müdürü Osman Aydın ve Şirket Müdürü Mehmet Aydın, Trabzon ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret etti. Aydın, görüşmede bölgede yapılan çalışmalar konusunda bilgi verirken, iş dünyasının talepleri hakkında da istişarede bulunuldu.

TTSO Başkanı Erkut Çelebi’yi ziyaret eden Arslan Matbaacılık Halil Arslan, Dr. Mehmet Cevahir, Arı İnşaat Fatih Çebi, işadamları Süleyman Bilgin ve Mehmet Şükrü Boğalı da hayırlı olsun dileklerini iletti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.