DOLAR 32,2679
EURO 35,1108
ALTIN 2273,091
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Dünya Şampiyonu

Bu Gururu Bize Yaşatan Erdoğdu Anadolu Lisemizi Tebrik Ediyorum. Spor Kenti Trabzon Altyapıda Da Başarı Sporcular Yetiştirerek Geleceğe Emin Adımlarla Yürüyor

Dünya Şampiyonları Trabzon’da Coşkulu Bir Şekilde Karşılandı

Guatemala’da yapılan Okul Sporları Dünya Futbol Şampiyonası’nda rakibi Brezilya’yı 2-1 yenerek Dünya Şampiyonu olan Trabzon Erdoğdu Anadolu Lisesi takımı Trabzon’a geldi.

İstanbul’da şampiyon sporcular Başbakan Ahmet Davutoğlu ile birlikte karşılayan Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon havalimanına indiklerinde şampiyonlara çiçek verdi, onların coşkusuna ortak oldu.

Başbakanlığa ait Ana uçağı ile Trabzon Havalimanına inen sporcuları Vali Öz’ün yanında Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turgay Aras, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu, Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri, sporcuların aileleri ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

Havalimanında basın mensuplarına konuşan Vali Öz, dünya şampiyonluğu başarısından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, “Trabzon çok güzel bir gün yaşıyor. Spor kenti Trabzon altyapıda da başarılı sporcular yetiştiriyor. Tüm Türkiye ve Trabzon olarak Erdoğdu Anadolu lisemizin bu büyük zaferi ile gurur duyuyoruz.

Öğrencilerimizi İstanbul’da başbakanımızla beraber karşıladık. Hükümetimizin desteği ile inşallah hem eğitim altyapısına, hem spor altyapımıza, hem de spordaki başarılarımıza daha yeni başarılar ekleyeceğiz.

Ben, bizlere ve tüm Türkiye’ye bu gururu yaşatan sporcu öğrencilerimizi, onlara destek olan ailelerini, okul yöneticilerini, hocalarımızı tebrik ediyorum. Trabzon olarak bundan sonra da bütün alanlarda, bütün yaşlarda ve branşlarda başarılı sporcular yetişerek geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Trabzon’a bu güzellikler, bu dayanışma ve kardeşlikler yakışıyor” dedi

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.