DOLAR 32,6037
EURO 34,7934
ALTIN 2490,978
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

DOKAP ile projeler konusunda görüşme yapıldı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Hakan Gültekin’i ziyaret ederek, çeşitli projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

DOKAP Başkanı Hakan Gültekin, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Trabzon, Tokat, Amasya ve Çorum olmak üzere 11 ili kapsayan DOKAP bölgesinde çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, “Bölgenin kalkınması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Doğu Karadeniz bölgesinin kalkınmasında da DOKAP önemli yer tutuyor. 2021 için öngörülen bütçe onaylandıktan sonra özellikle kamu kurumlarını desteklemeye çalışacağız. Önümüzdeki süreçte bütün illerde paydaşlarla ortak toplantılar düzenleyeceğiz. TTSO ile de her zaman işbirliğini sürdüreceğiz” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu da Doğu Karadeniz Bölgesinin orta ve yüksek teknoloji bakımından kalkınması için önem taşıyan Trabzon İnovasyon ve Biyoteknoloji Merkezi ile Yatırım Adası Endüstri Bölgesi projeleri hakkında DOKAP Başkanı Gültekin’e bilgi verdi.

Ziyarete TTSO Genel Sekreteri Ali Rıza Kul ile Proje Ofisi Koordinatörü Cengizhan Sungurlu da katıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.