DOLAR 32,5592
EURO 34,8898
ALTIN 2431,644
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

ÇORUH EDAŞ, BASIN BAYRAMI’NDA GAZETECİLER İLE BİR ARAYA GELDİ

tha – 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kapsamında düzenlenen yemekte basın mensupları ile bir araya gelen Çoruh EDAŞ yetkilileri gazetecilerin bu özel gününü unutmadı. Basın mensupları ile görüş alışverişinde bulunarak güzel bir yemeğe imza atan Çoruh EDAŞ yetkilileri, toplumu bilgilendirmede en büyük yardımcı olan basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutladı…

 

Zor şartlar altında görevini yerine getiren basın mensuplarının yaptığı işin değerinin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı ile ülkemizde bir kez daha hatırlanmasına vesile olduğunu belirten Çoruh EDAŞ Müdürü Mehmet Aydın: “Halkın haber alma hakkını sağlayan basınımızın toplumsal hayatımıza etkisi oldukça önemli. Dünyada, Türkiye’de ve bölgemizdeki gelişmeleri, doğru ve tarafsız biçimde aktararak vatandaşları doğru bilgiye ulaşmasına katkıda bulunan değerli basın mensuplarımızın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” dedi. Düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz: “Öncelikle meslektaşlarımın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum. Bu özel günü unutmayan Çoruh EDAŞ Yönetim Kuruluna teşekkür ediyor, bu tarz etkinliklerde daha çok bir araya gelmeyi temenni ediyoruz” dedi.

Bölgedeki çalışmalar ile ilgili bilgiler aktaran Mehmet Aydın, “29 bin 211 kilometrekarelik yüzölçümü üzerinde Trabzon, Rize, Giresun, Artvin ve Gümüşhane illerinde toplam 61 ilçede 1.3 milyon aboneye kesintisiz, kaliteli enerji arzı ve yüksek kalitede dağıtım hizmeti vermeyi hedefi ile sorumluluklarımızın farkındayız. Önceliğimiz müşteri memnuniyetini ön plana alarak iletişim ve hizmet kalitesini her geçen gün arttırmak. 58 bin kilometrelik şebeke üzerinde 500 bin adet aydınlatma yaptık. Mobil yazılımlarla hizmet veriyoruz.
Çoruh EDAŞ olarak bölgenin kayıp kaçak oranını yüzde 8’e düşürerek kayıp kaçak oranında yüzde 5-6 iyileştirme ile milli ekonomiye katkı sağlıyoruz.  Ayrıca birikmiş borçları olan vatandaşlara yapılandırma kampanyası sunuyoruz” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.