DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı Yaşandı

Terfi Yükseldikçe Görev Ve Sorumluluklarımız Da Artıyor

Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde Terfi Heyecanı Yaşandı

İl Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen terfi törenine Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Okçin Akşit, İl Emniyet Müdürü Murat Köksal ile terfi alan müdürler ve aileleri katıldı.

Terfi alan emniyet müdürlerine yeni rütbelerini takan Vali Öz, “Rütbeler yükselirken görev ve sorumluluklarda artıyor. Ancak bu programı buruk yapıyoruz. Yaşadığımız terör süreci bizlere görev ve sorumluluğumuzun ağırlığını bir kez daha hatırlatıyor. Bu süreçte şehitlerimiz ve gazilerimiz oluyor. Şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize sabır, gazilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyoruz” dedi.

İnsan kalitesi ve teknolojiyi kullanma yönünden polis teşkilatının çok büyük mesafeler kat ettiğini ifade eden Vali Öz, “Ülkemizin dört bir yanında, terörle mücadelede insanımızın huzur ve güveni başta olmak üzere asayişten trafiğe kadar onlarca yükü bütün teşkilatımızla beraber sırtlıyoruz. Gerek insan kalitesi ve kaynağı, gerekse teknolojiyi kullanma ve kendimize güven yönüyle emniyet teşkilatımız, diğer kolluk birimlerimiz her geçen gün kaliteyi ve başarıyı yükseltiyor. Bu teşkilata, milletimize ve devletimize en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Gücümüzü, talimatlarımızı kanunlardan, hukuktan, milletimizden ve devletimizden alacağız. Teşkilatımızda emir ve talimatları başka kaynaklardan alma döneminin geride kaldığını bir kez daha unutmadan hareket edeceğiz” diye konuştu.

Terörle mücadelede güvenlik birimlerimizin büyük bir kabiliyet kazandığını belirten Vali Öz, son yaşanan terör olaylarına da değinerek, “Bulunduğumuz coğrafya zor bir coğrafya ancak burada dik durmak, güçlü olmak zorundayız. Terörle mücadelede ciddi mesafeler alındı. Bazı provokasyonların, yanlış bilgilendirmelerin internet ve sosyal medya aracılığı ile insanların farklı yönlere yönlendirildiğini de maalesef üzüntüyle görüyoruz. Birlik ve beraberliğimize, kardeşliğimize, bu topraklarda bin yıldır ortak yaşama kültürümüze bir şekilde düşmanlık eden terör örgütü aynı zamanda bunu farklı platformlarla, farklı şekillerde değerlendirerek bize acılar yaşatmak istiyor. Toplum olarak moralimizi bozmayacağız, bu tür tahriklere ve yanlış bilgilere itibar etmeyeceğiz. Bin yıldır bu coğrafyada birlikte yaşadık, bundan sonra da sonsuza dek birlikte yaşama hedefine azla zarar verdirmeyeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Vali Öz, Garnizon Komutanı Akşit ve Emniyet Müdürü Köksal, terfi alan İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Metin Doğan, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Ender Türkyılmaz, İkinci Sınıf Emniyet Müdürü Erdoğan Boz, Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Bülent Aral, Üçüncü Sınıf Emniyet Müdürü Okan Arslan ve Dördüncü Sınıf Emniyet Müdürü Şermin Köksal’a rütbelerini taktı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.