DOLAR 32,3152
EURO 35,1116
ALTIN 2292,212
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Çebi’den Esnaf Ziyareti

tha- Çebi: “Esnafımızın sıkıntısı bizim sıkıntımız, talebi bizim talebimizdir. AK Parti olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da her daim esnaf kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

ÇEBİ’DEN ESNAF ZİYARETİ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

İlçe Başkanı Çebi, beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte Kemeraltı’na esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete esnaflara hayırlı işler dileyerek ihtiyaç ve talepleri dinleyen

Çebi, ziyarette ayrıca hükümetin esnafa yönelik desteklerini anlattı. Esnafın görüş ve önerilerinin kendiler için yol haritası niteliğinde olduğunu vurgulayan Çebi, “Esnaf ziyaretlerini önemsiyoruz. Üretime destek veren, alın teri akıtan herkes bizim için çok değerlidir.” diye konuştu.

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ

Pandemi döneminde sağlık tedbirleri gereğince esnafa bir takım kısıtlamalar getirildiğini kaydeden Çebi, “Tüm dünya genelinde olduğu gibi ülkemiz genelinde de pandemi kısıtlamaları esnafımızı olumsuz yönde etkiledi. Ancak, hükümetimiz pandeminin tüm kesimlerle birlikte özellikle esnaf üzerindeki tesirini engel olma adına kira desteğinden doğrudan hibe desteğine, sosyal hizmetler desteğinden kredi desteğine kadar birçok destek imkânı sunmaktadır. AK Parti olarak her daim esnafımızın yanındayız, bundan sonra da esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Bugün esnafımızda, hükümetimizin samimiyetine inandığını müşahade etmekten mutluluk duyduk. Bu da bizim çalışma heyecanımızı artırıyor, daha iyisi için gayretlendiriyor.” şeklinde konuştu.

SON BAŞVURU 30 NİSAN

Pandemi desteklerinin esnafa için birer can suyu olduğunu söyleyen Çebi, 30 Nisan son başvuru tarihli destek hatırlatmasında da bulunarak şöyle devam etti: “Esnaf ve sanatkarlar ile gerçek kişi tacirlere yönelik kira ve gelir kaybı destekleri ve yiyecek içecek hizmeti faaliyetlerinde bulunan işletmelere yönelik ciro kaybı desteklerinde başvuru süreleri uzatıldı. Desteklerden yararlanma şartlarını taşıyan fakat çeşitli sebeplerle başvuruda bulunamayan esnafımız ile işletmelerimiz 30 Nisan 2021 tarihi saat 23:59’a kadar e-devlet üzerinden başvuru yapabilecekler.” ifadelerini kullandı.

TÜM OLANAKLARIMIZ SEFERBER EDİLDİ

Çebi, Ak Parti’nin hizmet düsturunun halkın gönlüne girmek olduğunu belirterek şunları söyledi: “Devletimiz pandemiyle mücadele kapsamında sağlıktan ekonomiye, eğitimden ticarete kadar tüm olanaklarını sunmaktadır. Bundan sonra da her daim esnaf ve sanatkarlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.