DOLAR 32,3285
EURO 35,0338
ALTIN 2284,353
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Çanakkale Zaferi’nin 106. yıldönümünde şehitliğe ziyaret

tha – 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle Trabzon Şehitliği’nde anma töreni düzenlendi.

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ile protokol üyelerinin katıldığı törende Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, meclis başkanlık divanı ve yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Kur’an-ı Kerim okunması, dua edilmesi ve saygı atışının ardından şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

“ÇANAKKALE ZAFERİ EŞSİZ BİR VATAN SAVUNMASIDIR”

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Çanakkale Zaferi’nin 106’ncı yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

“Milli mücadele ruhu ile bir milletin yeniden doğuşunun ilk işareti olan Çanakkale Zaferi, çağdaş Türkiye Cumhuriyeti’nin temellerinin atıldığı eşsiz bir vatan savunmasıdır. Çanakkale Zaferi, tarihin akışını değiştiren, Türk milletinin bağımsızlığı için canını feda etmekten çekinmeyeceğini tüm dünyaya haykırdığı bir destandır. Bugünlere ulaşmamızı sağlayan; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere vatanın bölünmez bütünlüğünü ve Türk Milletinin huzur ve güvenliğini sağlamak için hayatlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle anıyorum.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.