DOLAR 32,6072
EURO 34,8039
ALTIN 2489,989
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

KOSGEB Yurtdışı Pazar Destek Programı TTSO’da iş dünyasına anlatıldı

tha – KOSGEB’in imalat ve ihracat yapan firmalara yönelik başlattığı Yurtdışı Pazar Destek Programı, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) düzenlenen toplantıyla iş dünyası temsilcilerine anlatıldı.

Toplantının açılışında konuşan TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, oda olarak firmaların dışa açılımıyla ilgili çalışmalara ağırlık verdiklerini hatırlatarak, “Amacımız dış ticaretin hiçbir ayağını boşta bırakmamak ve firmalarımızın bu konuda tüm bilgi donanımına sahip olmasını sağlamak. Tıkanan iç piyasada yüzünü dışarıya dönmek isteyen üyelerimize her türlü desteği vermeye çalışıyoruz. Çıkış yolu olarak dış ticareti kendinize yön olarak seçerseniz geleceğe dair somut, kalıcı ve sürdürülebilir adımlar atmış olursunuz” dedi.

KOSGEB Trabzon Müdürü Mustafa Kurt ise konuşmasında, “KOSGEB bir süredir destek programlarını daha çok teknolojik üretim yapan, ihracat hedefi olan işletmelere yöneltmiş durumda. Ticaret ve Sanayi Odamızın bu konudaki çalışmalarını da takdirle izliyoruz. Biz de her konuda destek vermeye hazırız. Yurtdışı Pazar Destek Programı da imalatçıların veya ihracatçıların yararlanabileceği bir programdır. KOSGEB’in yeni vizyonunda teknolojik üretim yapan, cari açığı azaltan, stratejik ürünler üreten ve ihracat yapan firmalar odak noktasına alınmış durumda” ifadelerini kullandı.

Toplantıda daha sonra KOSGEB Uzmanı Emirhan Emir tarafından Yurtdışı Pazar Destek Programı’nın detayları anlatıldı ve katılımcıların soruları yanıtlandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.