DOLAR 32,4846
EURO 34,9499
ALTIN 2438,423
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehirden Yabancı Öğrencilere Ücretsiz İngilizce Kursu

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesine bağlı Kalkınma Gençlik Merkezi’nde kültür-sanat ve spor branşlarında verilen kurslar her yaş grubu gençten büyük ilgi görüyor. Bu kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesinde eğitim gören yabancı öğrencilere ücretsiz İngilizce kursu veriliyor.

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığına bağlı Kalkınma Gençlik Merkezi’nde taekwondo, jimnastik, resim, keman, bağlama, gitar, temel bilgisayar, 3DMax, AutoCAD, matematik ve diksiyon alanlarında düzenlenen kurslar dikkat çekerken, özellikle dil kursları gençlerden yoğun ilgi görüyor. Bu kapsamda Karadeniz Teknik Üniversitesinde öğrenim görmek için Trabzon’a gelen 23 Afrikalı öğrenci İngilizce öğreniyor.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİLER

2 ay sürecek İngilizce kursuna katılan Afrikalı öğrenciler, okullarına çok yakın bir merkezde İngilizce öğrenmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, “Trabzon’da yaşamaktan çok memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu’nun öğrencilere çeşitli branşlarda sunduğu kurslar nedeniyle kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz. Trabzon halkına da bizlere gösterdikleri misafirperverlikten dolayı minnettarız” ifadelerini kullandılar.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.