DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Tedbiri Elden Bırakmıyor

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında şehir genelinde yürüttüğü yıkama ve temizleme çalışmalarını titizlikle sürdürüyor. Ekipler, halk sağlığını korumak adına tüm ilçelerde yoğun çalışma gerçekleştiriyor.

 

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, koronavirüs tedbirleri kapsamında cadde ve sokakların yıkanması dışında; hastane, kamu kurum kuruluşlarının çevresi ile alt geçit ve üst geçit temizleme çalışmalarına da tüm hızıyla devam ediyor. Ekipler tarafından program dahilinde yürütülen çalışmalar doğrultusunda şehrin ana arterleri, cadde ve sokakları ile kaldırımlarında köpüklü yıkama ve temizlik çalışması yapılıyor.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNEMLİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada “Büyükşehir Belediyesi olarak koronavirüsle mücadele kapsamında ilk günden itibaren halkımızın sağlığını ön planda tutarak yoğun yıkama ve temizleme çalışması gerçekleştiriyoruz. Ekiplerimiz şehrimizin temizliği için mesai mefhumu gözetmeden titiz bir çalışma yürütüyor. Bugüne kadar alınan tedbirler ve uygulanan kısıtlamaların olumlu geri dönüşlerini hep birlikte yaşıyoruz. Tedbirlere ve kısıtlamalara uymaya devam ettikçe, güzel günlerin yakın olduğuna inanıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim için her şeyden önemli. Bu anlayışla tüm alanlarda üst düzey tedbirler almaya devam edeceğiz” ifadeleri kullanıldı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.