DOLAR 32,3296
EURO 35,0744
ALTIN 2286,547
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Yaşlılarımızın Görmüş Geçirmişliği, Fert Ve Toplumlar İçin En Büyük Hazinedir

tha- Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz, yaşlı ziyaretlerine devam ediyor.

93 yaşındaki Zeliha Batramanoğlu’nu evinde ziyaret eden ve sağlık durumu hakkında bilgi alan Bayan Yavuz, bir ihtiyacı olup olmadığını sorarak, her konuda destekçisi olacağını söyledi.

Yaşlı ziyaretlerini sık sık gerçekleştirmek istediklerini belirten Şengül Yavuz,” Bizim geleneklerimizde hasta ve yaşlıya ziyaret ve hürmet vardır. Yaşlılarımızın yüzünde gördüğümüz ufacık bir tebessüm bizim için en büyük mutluluktur. Onların güler yüzü ve duası bizlere güç vermektedir. Tek amacımız onların ihtiyaçlarını karşılamak ve hizmette kusur etmemektir”dedi.

İnsanlar arasında sevgi, saygı, karşılıklı güven ve merhamet duygularının yeşermesinde birlik ve beraberliğin kuvvetlenmesinde yaşlı ve hasta insanlarımızın ziyaret edilerek görülüp gözetilmesinin önemine vurgu yapan Şengül Yavuz, “Yaşlılık insanoğlunun en olgun dönemidir. Yaşlılarımız, yılların verdiği birikimle her türlü saygıyı hak eden, birer tecrübe çınarıdır. Onların görmüş geçirmişliği, fert ve toplumlar için en büyük hazinedir” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.