DOLAR 32,9449
EURO 35,7631
ALTIN 2528,495
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Madalyaları Topladı

tha – Trabzon Büyükşehir Belediyesi sporcuları başarılara imza atmaya devam ediyor. 7. Uluslararası Türk Dil Kupası’nda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Judo Kulübü’nün 4 sporcusu şampiyon, 2 sporcusu ikinci, 3 sporcusu üçüncü ve 1 sporcusu da 5. olarak kürsüye çıktı. Toplamda 10 sporcu dereceye girerek Trabzon’a büyük mutluluk yaşattı.

Karaman’da düzenlenen 7. Uluslararası Türk Dil Kupası’nda Trabzon Büyükşehir Belediyesi Judo Kulübü sporcuları aldıkları başarılı sonuçlar ile Trabzon’u gururlandırdılar. Uluslararası Türk Dil Kupası küçük yaş kategorisinde mücadele eden, 19 kiloda Hafsa Pehlivan, 36 kiloda Yüsra İnan, 48 kiloda Elif Ada Güneş ve 46 kiloda Hasan Berat Pehlivan şampiyon olurken, 44 kiloda Aylin Şimşek ile 23 kiloda Cengizhan Değermenci de 2.’liği elde etti. Yarışmada 40 kiloda Damla Hamzaoğlu, 26 kilolarda Kürşad Değermenci ve Emin Kerem Otabaşi 3. olarak kürsüye çıkarken 36 kilo kategorisinde Azra Şentürk ise 5. olarak yarışmayı tamamladı.

GURURUMUZ OLDULAR

Spor kenti olan Trabzon’da sporcuların her daim destekçisi olduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “Elde edilen bu başarılar, tüm Trabzon şehri olarak gurur kaynağımız olmuştur. Sporcularımızın gösterdiği azim, disiplin ve kararlılık, Trabzon’un spor alanındaki potansiyelini ve gücünü bir kez daha ortaya koymuştur. Bu önemli başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı ve teknik kadromuzu yürekten tebrik ediyoruz. Sizlerin bu başarısıyla birlikte, sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.