DOLAR 32,4921
EURO 34,5424
ALTIN 2496,209
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Belediyesi, otobüsleri sürekli dezenfekte ediyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi bünyesinde ulaşım hizmeti veren otobüsler 15 günde bir detaylı dezenfektasyon çalışmasına tabi tutuluyor. Ayda iki kez tekrarlanan bu çalışmaya ek olarak Büyükşehir Belediyesi’nin sahil park alanında her gün 5 ayrı otobüste yine dezenfektasyon çalışması gerçekleştiriliyor. Ayrıca her akşam araçların iç ve dış temizliği yapılıyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, toplum sağlığının kendileri için birinci öncelik olduğunu kaydetti.

96 YENİ OTOBÜS ALDIK

2009 yılında göreve başladıklarında vatandaşların ‘tabutluk’ olarak nitelendirdiği eski otobüslerle toplu taşıma hizmetinin yürütülmekte olduğunu hatırlatan Başkan Gümrükçüoğlu, “Göreve başlar başlamaz bu konuda harekete geçtik. Allah (c.c.) nasip etti, son aldığımız otobüslerle birlikte 96 yeni otobüsü bu şehre kazandırdık. Halkımıza konforlu ulaşım imkânı sunduk. Birçok hattımızda otobüslerimizde ücretsiz internet bağlantısı bile bulunuyor” dedi.

İLAÇLAMA YAPILIYOR

Otobüslerin temizliğinin toplum sağlığı açısından önemine dikkat çeken Gümrükçüoğlu sözlerini özetle şu şekilde tamamladı: “Otobüslerimizi sürekli olarak dezenfekte durumda tutmalıyız. Bu durum toplum sağlığı için olmazsa olmazdır. Bunun için 15 günde bir tüm otobüslerimiz detaylı dezenfektasyon çalışmasına tabi tutuluyor. Buna ek olarak her gün 5 ayrı otobüsümüz yine aynı şekilde dezenfekte ediliyor. Bu çalışmalar sırasında gerekli tüm temizlik çalışmaları yapıldığı gibi ilaçlama çalışmaları da icra ediliyor. Ayrıca her akşam tüm otobüslerimizin iç ve dış temizliği yapılıyor. Vatandaşlarımız için her şeyin en güzelini yapma gayretiyle çalışmalarımıza devam ediyoruz.”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.