DOLAR 32,3337
EURO 35,1133
ALTIN 2312,367
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Büyükşehir Belediyesi, katlı otopark inşaatı için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı

tha- Trabzon Büyükşehir Belediyesi, katlı otopark yapımı için kamulaştırma çalışmalarını tamamladı. Trabzon şehir merkezinin otopark sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi, Ortahisar ilçesi Yavuz Selim Bulvarı (Tanjant Yolu) üzerindeki alanda yaklaşık 25 milyon TL maliyetle kamulaştırma çalışmalarını tamamladı.

TANJANT YOLU’NUN ALTI DA

OTOPARK OLARAK KULLANILACAK

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Tanjant Yolu’nun altının da otopark olarak kullanılacağı şekilde proje çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti. Avan projesi hazırlanan katlı otopark inşaatı için proje çalışmalarını 2016 yılı içinde tamamlamayı planladıklarını ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, “Hacıkasım Camisi’nin karşı tarafından başlayan bu büyük projede 10 adet otopark katı oluşturacağız. Katlı otoparkımızda dükkânlarda olacak. Sadece bununla kalmayıp iş merkezinin Yavuz Selim Bulvarı’na komşu olan kısmında Yavuz Selim Bulvarı’nın altına girerek, oranın ve karşı tarafında Atatürk Alanı’na (Meydan Parkı) doğru otopark olarak kullanılmasını projelendiriyoruz” dedi.

MİNİBÜS DURAKLARININ YER ALTINA

İNDİRİLMESİ ÜZERİNDE ÇALIŞILIYOR  

Katlı otopark için kamulaştırma çalışmalarını bugüne kadar sürdürdüklerini ve kamulaştırmalara 25 milyon TL gibi ciddi bir rakam ödediklerini hatırlatan Gümrükçüoğlu, “Trabzon şehir merkezinin otopark sorununu çözmek için büyük önem verdiğimiz bu proje kapsamında 750 araçlık bir otopark oluşturuyoruz. Yavuz Selim Bulvarı’nın altında Meydan Parkı’na doğru olan kısma, alternatif olarak bir takım minibüs duraklarının indirilmesinin de çalışacağını kamuoyunun bilgisine arz ediyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.