DOLAR 32,3365
EURO 35,118
ALTIN 2241,341
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Öğretmenler Arası Futsal Turnuvası

tha – Trabzon Ortahisar’da Öğretmenler Arası Futsal Turnuvası Sona Erdi.

Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonunda gerçekleştirilen zevkli ve çekişmeli geçen  “Öğretmenler Arası Futsal Turnuvasında dereceye giren okulların ödülleri verildi. Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen törene Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Gençlik ve Spor İlçe  Müdürü Ecvet Kurt, okul mürdürleri ve öğretmenler katıldı.

Mehmet Akif Ersoy Kapalı Spor Salonunda oynanan final maçında normal süresi 2-2 biten müsabakada Atatürk Ortaokulu, penaltılarda Osman Altıntaş Ortaokulunu 5-4 yenerek turnuvayı şampiyon olarak tamamladı. Son derece zevkli ve çekişmeli geçen karşılaşmada tribünleri dolduran seyirciler büyük bir heyecan yaşadı. Yarı final maçında Hasan Ali Yücel İlkokulu, Akoluk Ortaokulunu 4-2 yenerek turnuvayı üçüncü tamamladı. Takımların kupalarını ve madalyalarını Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Ortahisar İlçe Mlli Eğitim Müdürü Şükür Köse ve Ortahisar Gencçlik ve Spor İlçe Müdürü Ecvet Kurt tarafından verildi.

 Kaymakam Hatipoğlu, Teşekkür Etti

Törende konuşan Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu, spor, dostluk ve kardeşliği pekiştiren evrensel bir dil olduğunu belirterek, “Turnuvaya katılan bütün takımları birinci ilan ediyorum. “ Turnuvanın başarılı ve sakatsız geçmesi sevindiricidir. Turnuvanın fair play ölçüsünde tamamlanması bizleri mutlu etmiştir. Ortahisar’da görev alan öğretmenler arasındaki iletişimin dostluk ve hoşgörü diyaloğuna dönüşmesi, sporun kitlelere yayılması, spora ilginin artırılması, sporun her yaştaki insanların beden ve ruh sağlığını geliştirmesi, okullar arasındaki iletişimin güçlenmesi amacıyla gerçekleştirilen Öğretmenler Arası Futbol Turnuvasına başta İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğümüze, koordinatör öğretmenlerimize, okul idareci ve öğretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 Her Öğretmen Rol Modeldir.

Sporun birleştirici gücünün önemine değinen Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse,  “ Burada amaç öğretmenler arasında birliği, beraberliği, motivasyonu sağlamak. Hem öğretmenlerin arasındaki birliği sağlarken rol model olarak spora, sporcuya, gençliğe katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim” sözünü kendimize düstur edinerek güzel bir organizasyon tertip etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum.”dedi. Organizasyonda katkısı olankoordinatr Kamil Aydın,   Tuncay  Aslantürk, Yaşar Bayram ve Yalçın Köroğlu’na teşekkür eden  Köse, kurumlararası turnuvayı önümüzdeki dönemlerde değişik branşlarda yaygıınlaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.