DOLAR 32,5512
EURO 34,8478
ALTIN 2434,751
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Başkan M.Suat Hacısalihoğlu Referandumu değerlendirdi

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Türkiye’nin bir referandum sürecini daha tamamladığını ifade ederek, “Türkiye artık yeni bir gelecek yaratacaktır” dedi.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu yazılı olarak yayımladığı mesajında yapılan refarandum ile halkımızın görüşüne bir kez daha başvurulduğunu ve önemli bir belirsizliğin giderildiğini kaydetti. Başkan Hacısalihoğlu açıklamasında şu görüşleri paylaştı. “ Türkiye’de bir referandum sürecini daha geride bıraktık. Demokrasinin gereği halkın görüşüne bir kez daha başvuruldu. Bundan sonra Türkiye önündeki yeni süreci başarıya taşımak için var güçüyle çalışacaktır. Özellikle ekonominin ihtiyac duyduğu yapısal reformların hayata geçirilmesiylede özel sektör önünü daha da rahat görebilecektir. Referandumun ardından ekonomiye odaklanmanın, yatırımların önünün açmanın özellikle ülkemizde ki işsizliğe karşı başlatılan milli seferberliğin başarıya ulaştırılması gerekmektedir. Bunun için; Türkiye’nin yeni büyüme hamlelerine ihtiyaç vardır. Halkımızın gelir seviyesi yükseltilerek yeni bir gelecek yaratılmalıdır ”

Referanduma katılım oranının yüksekliği ile halkımızın geleceğini oluşturmaya katkı verdiğini kaydeden Başkan Hacısalihoğlu , “ Öncelikle referanduma katılarak vatandaşlık görevini yerine getiren bütün halkımıza ve bütün siyasi partilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.