DOLAR 32,3697
EURO 34,972
ALTIN 2325,556
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Arap Turizm Örgütü Trabzon’a geliyor

tha – Arap Turizm Örgütü, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ile yürütülen bir dizi etkinliği görüşmek üzere Mart ayında Trabzon’a geliyor. Başkan Hacısalihoğlu, gündemin en önemli maddeleri arasında Arap-Trabzon İşadamları Yatırım Forumu bulunduğunu söyledi.

Arap Turizm Örgütü ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası arasında ikili ilişkileri geliştirmek üzere yapılan protokol kapsamında etkinliklerin gerçekleştirilmesi amaçıyla çalışmalar başlatıldı. Suudi Arabistan’da Arap Turizm Örgütü ile geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan görüşme hakkında bilgi veren TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu yapılacak etkinlikleri tüm körfez ülkelerinin katılımının sağlanmasının hedeflendiğini söyledi. İşbirliği yapılması öngörülen etkinlikler arasında Arap Trabzon İşadamları Yatırım Forumuna büyük önem verdiklerini ifade etti.  Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, “ Yakın geçmişte Arap Turizm Örgütü ile Trabzon’da bir protokol imzaladık.  Körfez ülkeleri ile Trabzon odaklı olmak üzere bölgemiz ve ülkemiz arasında bağların kuvvetlenmesine  imkan sağlayacağız.  Arap – Trabzon İşadamları Yatırım Forumunu düzenlemek gündemimizde var.

Bu foruma büyük önem veriyoruz. Ayrıca, turizm  geliştirecek projeler üzerinde de çalışmalar yürütülüyor. Bu projelerin  eylem planlarının hazırlanması için Suudi Arabistan’da bir araya geldiğimiz Arap Turizm Örgütü Genel Sekreter Eski Büyükelçi SidElmoctar ElHadrami, Uluslararası İşbirliği Başkan Danışmanı Eski Büyükelçi Saud A. Aljabri, Genel Sekreter Asistanı Dr. Hossam Darwish, Turizm Güvenliği Genel Müdürü Brigadier RTD. Hmoud M. Alrise, ve Dış İlişkiler Müdürü  önümüzdeki Mart ayında Trabzon’a bir ziyaret yapması kararına varıldı. Arap Turizm Örgütü ile yapacağımız Trabzon’daki görüşmede de bu çalışmaları daha ileri seviyeye taşıyacağız.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.