DOLAR 32,5033
EURO 34,5742
ALTIN 2441,436
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Adına Yakışır Dernek Binası İnşa Edilecek

tha – Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık’ı makamında ağırladı. Büyükşehir Belediyesi olarak dernek binası için yer tahsisinde bulunduklarını açıklayan Başkan Zorluoğlu, “Adına yakışır bir dernek binası inşa edeceğiz” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ve beraberindeki heyet, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret etti. Gösterdiği misafirperverlik nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkür eden Genel Başkan Işık, yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgilendirmede bulundu.

BAKIŞIM VE DURUŞUM NETTİR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Trabzon’daki şubeniz çok yeni olmasına rağmen önemli işler yaptıklarına şahit oluyoruz. Derneğinizin bizden bir yer talebi oldu. Bunun için gerekli araştırmaları yaptık ve sahilde kendilerine bir yer tahsisinde bulunduk. Şimdi ihalesini yapacağız. Gerekirse kazma kürekle işe biz girişeceğiz ve adına yakışır bir dernek binası inşa edeceğiz. Ben uzun yıllar Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde görev yaptığım için terörle mücadelede aktif rol olan birisi olarak bakışım ve duruşum nettir. Şehitlerimizin emanetleri bizler için namus borcudur. Dernek binamızı yaptığımızda yeniden bir araya geleceğiz” ifadelerini kullandı.

IŞIK: BİZLERİ ÇOK MUTLU ETTİNİZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Mustafa Işık ise yaptığı açıklamada, “Trabzon’daki şubemiz henüz çok yeni. Şu ana kadar 50 ilde derneğimiz var. Şubemizin yeri ile ilgili sizlere teşekkür ediyorum. Bizleri çok mutlu ettiniz. İnşallah açılışını da beraber yapacağız. Burada şehit yakınlarımız ve gazilerimiz halkımız ile içi içe olacaklar. Vatandaşlarımız, gençlerimiz bizim duygularımızı daha iyi anlayacaklar. Dernek binamızı ziyaret edenler o maneviyatı hissedecekler” dedi.

IŞIK: DERNEK AÇMAK KOLAY OLMAYACAK

Şehit ve gazi ismini kullanarak bazı derneklerin açıldığını belirten Genel Başkan Işık, “İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile görüşerek kötü niyetli olarak açılan derneklere karşı yeni bir yasa çıkarttık. Artık şehit veya gazi ismini kullanarak dernek açmak kolay olmayacak. Bundan önce açılanlar için de gerekli incelemeler yapılacak” diye konuştu.

ZORLUOĞLU’NA ONURSAL ÜYELİK BELGESİ

Genel Başkan Işık, ziyaretin sonunda Başkan Zorluoğlu’na ‘Onursal Üyelik Belgesi’ takdim etti. Başkan Zorluoğlu ise Genel Başkan Işık’a telkâri işlemeli tespih hediye etti.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.