DOLAR 32,4935
EURO 34,9751
ALTIN 2434,959
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

19 Mayıs Milletimizin bağımsızlık ve özgürlük ruhudur

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu ulusal kurtuluş mücadelemizin başladığı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramını kutladı.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu Atatürk’ün Bandırma Vapuru ile Samsun’a çıktığı gün olan ve Kurtuluş savaşının başladığı 19 Mayıs gününün milletimizin kalbinde müstesna bir yeri olduğunu ifade etti. Başkan M. Suat Hacısalihoğlu, “19 Mayıs 1919’da başlayan milletimiz bağımsızlık ve özgürlük mücadelesiyle Türkiye Cumhuriyeti kurulmuştur.  Bu anlamlı gün Gazi Mustafa Kemal tarafından gençlerimize bayram olarak armağan edilmiştir.  İş dünyası olarak gençlerimize her zaman olduğu gibi bugünde büyük bir güven duymaktayız. Gençlerimizin daha iyi yetişmesi içinde var gücümüzdü çalışıyoruz.  Gençlerimizin dünyanın en başarılı gençleri arasında görmekten büyük bir mutluluk ve gurur duyuyoruz. Gençlerimize güvenimiz tamdır. Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atatürk’ünde söylediği gibi, ‘Gençler! Cumhuriyeti biz kurduk o’nu yaşatacak ve yüceltecek sizlersiniz.’ İnanıyoruz ki gençlerimize duyulan bu güven hiç sönmeyecek. Bu duyğu ve düşüncelerle başta Gazi Mustafa Kemal ve Silah Arkadaşları olmak üzere vatanımız için mücadele eden tüm şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla bir kez daha anıyoruz..”

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.