DOLAR 32,3807
EURO 34,7693
ALTIN 2440,202
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi Türkiye Finalleri Trabzon’da Başladı

tha – Türkiye Yüzme Federasyonutarafından gerçekleştirilen 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi’nin final ayağı1200’e yakın sporcu ve 192 kulübün katılımıyla bugün Trabzon’da başladı.

Ulusal Gelişim Projesi Finalleri’nin açılış törenine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın,  Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, sporcular ve aileleri katıldı.

Ulusal Gelişim Projesi kapsamında seçilen gençlerin uluslararası müsabakalarda ülkemizi temsil edeceğini belirten Vali İsmail Ustaoğlu “Bu yıl Türkiye Yüzme Federasyonumuzun organizasyonuyla 11-12 yaş grubu Ulusal Gelişim Projesi  final organizasyonun ilimizde yapılmasında  emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Trabzon bir tarih şehri, bir medeniyet şehri ve bir  spor şehri olarak kendinden her an söz ettiren önemli bir şehirdir.  Kültürün, sanatın ve sporun her alanında kendinden söz ettiren bu kadim şehirde bu organizasyonun yapılması çok anlamlı. Gençlerimizin bir yıldır büyük bir emek sarf ederek gelmiş oldukları  bu final müsabakasının güzel bir rekabet ve kardeşlik duyguları içerisinde geçmesini diliyorum. 190’ın üzerinde  kulüp ve bin elli sporcuyla, 4 binin üzerinde müsabakanın yapılacağı bu organizasyon güzel bir şekilde sonuçlanıp buradaki gençlerimiz ülkemizi uluslararası müsabakalarda temsil edeceklerini, bayrağımızı gururla ve onurla taşıyacaklarına inanıyorum. Müsabakalara katılan tüm sporcularımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.