DOLAR 32,3403
EURO 35,11
ALTIN 2309,849
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

‘Yaz Futbol Okulu’ bitti

Ortahisar Belediyesi’nin organize ettiği Yaz Futbol Okulu’nun kapanış etkinliği ASKF’de gerçekleştirildi

Ortahisar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Yaz Futbol Okulu’nun kapanış etkinliğinde konuşan Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç sporun ve futbolun merkezi olan Trabzon’da çocukların eğitimlerine destek vermenin yanında sportif manada da gelişimlerine katkı sağlamak için bu tür spor organizasyonları düzenlediklerini söyledi. Kapanış etkinliğine Başkan Genç’in yanı sıra Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Cahit Erdem (ASKF), Türkiye Futbol Antrönerleri Derneği (TÜFAD) Trabzon Şubesi Başkanı Hayri Tekelioğlu ile çok sayıda veli ve öğrenci katıldı. 15 Haziran’da başlayan ‘Yaz Futbol Okulu’nda 70’yakın çocuk antrenörler eşliğinde futbol eğitimi aldı. Yaz Futbol Okulu’nu bundan sonra kurumsallaştırmak istediklerini belirten Başkan Genç futbol dışında salon sporları ve bireysel sporlar gibi farklı branşlarda da birçok spor etkinliği düzenleyeceklerini kaydederek, “Bir taraftan sporun ve futbolun merkezi olan bir şehrin yöneticileri olarak buralarda yetişen çocuklarımızın hem daha iyi bir eğitim alabilmesi, hem de sportif manada da gelişimlerine katkı sağlamak için çalışıyoruz. Belediye olarak bu tür çalışmaları önemsiyorum. Bu işi iyi bir koordinasyonla beraber kurumsallaştırmak da istiyoruz. Çünkü şehrimiz buna çok müsait. İnşallah buralardan yetişen çocuklarımız futbolun dışında diğer branşlarda da şehrimize daha bir zenginlik katacaktır. Bireysel sporlarda ve salon sporlarında da bu organizasyonları yapacağız. Belediye olarak bu konuda bir heyecanımız var. Ben bu manada destek ve emek veren bütün kurumlara, hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Değerli velilerimize de bu işi daha da kurumsallaştırarak önümüzdeki yıllarda da devam edeceğimizi belirtmek isterim.” dedi.

SPORUN VE SPORCUNUN DOSTU ORTAHİSAR

CHP Ortahisar Meclis Üyesi ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Burhan Cahit Erdem etkinliği düzenlenmesinden dolayı Başkan Genç’e teşekkür ederek Ortahisar Belediyesi’nin sporun ve sporcunun gerçek dostu olduğunu kaydetti. Erdem, “Bu yıl ilkini Ortahisar Belediyesini başlatmış olduğu spor okulu bana göre çok güzel, yerinde ve tamamlayıcı niteliktedir. Çocuklarımız boş zamanlarında internet kafelerde ya da sokaklarda oynayacaklarına, böyle sağlıklı ortamlarda spor yapsınlar; boş zamanlarını değerlendirsinler düşüncesiyle böyle bir çalışmayı başlattık. Bize büyük destekler veren ve önümüzdeki yıllarda da kurumsal bir hüviyete bürüneceğini belirten Başkanımız Ahmet Metin Genç’e çocuklarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da daha görkemli bir şekilde bu tür faaliyetlerde bulunmayı temenni ediyorum.” şeklinde konuştu. Başkan Genç kapanış töreninin sonunda çocuklara iyi bir tatil geçirmeleri dileğini ileterek, bundan sonraki zamanlarında bol bol kitap okumaları tavsiyesinde bulundu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.