DOLAR 32,3844
EURO 35,0516
ALTIN 2326,16
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ummanlı işadamlarıyla karşılıklı yatırım fırsatları görüşüldü

tha – Umman’dan gelen işadamları heyeti, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek karşılıklı yatırım fırsatlarıyla ilgili görüş alışverişinde bulundu.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, yönetim kurulu üyeleri, TÜRSAB Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Suat Gürkök ve diğer ilgililer tarafından ağırlanan Ummanlı işadamları grubuna, bölgedeki yatırım fırsatlarıyla ilgili bilgi verildi. TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’da başta turizm olmak üzere birçok konuda yatırım ve işbirliği fırsatları olduğunu vurguladı, Ummanlı işadamlarına Türkiye’deki devlet destekleri ve yatırım olanaklarıyla ilgili bilgi verdi.

Umman heyetinde yer alan Al Fairuz Group, Aldıqm Oil Establishment, İntegrated Solutions For Services Oil and Gas Field, Al Fateen İnternational LLC, Shaleem Petrolium, Classic Car, Shumukh Dhiyan Trad. Gibi şirketlerin başkan ve üst düzey yöneticileri, Türkiye ile tarım, tarım teknolojisi, tarımsal ürünler, emlak, inşaat, su ürünleri, yapı malzemeleri, inşaat donanımları, petrol ve petrol ürünleri, doğal gaz ve çeşitli enerji yatırımları, çeşitli tarımsal ve hayvansal ürünlerin ithalatı konularında işbirliği yapmak istediklerini belirtti.

Ummanlı işadamları ayrıca Umman’da yapılacak yatırımlarla ilgili Türk işadamlarının bilgi ve birikimlerinden faydalanmak istediklerini, bu konuda ortaklıklara da açık olduklarını vurguladılar.

Başkan Hacısalihoğlu, oda üyesi işadamlarının Umman ile işbirliği yapması konusunda yardımcı olacaklarını da sözlerine ekledi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.