DOLAR 32,3138
EURO 35,065
ALTIN 2308,504
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi Trabzon’da başladı

tha – Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü tarafından düzenlenen 26. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi başladı.

Osman Turan Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın da destekçileri arasında bulunduğu kongrenin açılmış konuşmasını yapan Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tülay İlhan Nas, “127 farklı üniversiteden 203 bildirinin başvuruda bulunduğu kongremize 94 farklı üniversiteden 125 bildiri kabul edildi. 26. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi’nde İnsan Kaynakları Yönetimi, Örgütsel Davranış, İşletmecilik Tarihi, Stratejik Yönetim ve Örgüt Kavramı ana başlıklarında oturumlar gerçekleştirilecek” dedi.

Açılış oturumunda daha sonra kongrenin düzenlenmesine destek veren kişi ve kurumlara plaket sunuldu. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu adına plaketi Genel Sekreter Hakan Gürhan, Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Tülay İlhan Nas’ın elinden aldı.Açılış sunumu Wolverhampton Üniversitesi’nden Prof. Dr. Sibel Yamak tarafından gerçekleştirilen 26. Ulusal Yönetim ve Organizasyon Kongresi 12 Mayıs’ta sona erecek.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.