DOLAR 32,5965
EURO 34,8268
ALTIN 2497,993
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Ülkemiz çalışanlarımızın akıl ve alın teriyle gelişiyor

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ülkemizin ekonomisinin işveren ve işçilerin emeğiyle büyüdüğünü belirterek, “Akıl ve alın teriyle çalışarak, üreterek ülkemizin geleceğine katkı sağlayan tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” dedi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, ülke olarak hedeflenen refah seviyesine girişimci, sanayici ve işçilerin ortak emeğiyle ulaşabileceğimizi ifade ederek, “Özellikle son bir yıldır pandemi nedeniyle yaşanan sıkışıklığı yine el ele üreterek, çalışarak aşacağız. Bu zor günlerde üretim gücümüzü ayakta tutan tüm çalışanların bayramını birlik, beraberlik ve dayanışma içinde kutluyoruz. Ülkemizin dünyanın önemli ekonomileri arasında girmesinde fedakâr işçilerimizin payı çok büyüktür. Emek olmadan üretim, gelişme ve kalkınma mümkün değildir. Bu duygu ve düşüncelerle ülkemizin geleceğine emekleriyle katkı veren tüm çalışanlarımızın 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.