DOLAR 32,5506
EURO 34,898
ALTIN 2437,052
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Engelli Gençleri Hayatla Barıştıran Bir Yer “ Ballim Kafe”

THA-Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz Hanımefendi, engelli gençlerin çalıştığı “ Ballim Kafe” de sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve gönüllülerle bir araya geldi.

Trabzon’da Umuda Destek Derneği çatısı altında 13 engelli gencin sosyal hayata katılımları ve kendilerine olan güvenlerini kazanmaları amacıyla açılan kafede ilk etapta 12 engelli genç çalışacak.

Yavuz Selim Bulvarında hizmet veren kafede sivil toplum kuruluşları ve gönüllülerle bir araya gelen Şengül Yavuz Hanımefendi, “Trabzon Umuda Destek Derneği’ne böyle anlamlı bir projeye imza atmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hiç kuşkusuz ki sivil toplum kuruluşlarımızın önemli ve güzel çalışmaları var. Burada da bu güzel çalışmanın bir örneğini görüyoruz ve çocuklarımızın gözlerinden yansıyan mutluluklarına şahitlik ediyoruz” dedi.

Zamanın en değerli hazinemiz olduğunu söyleyen bayan Yavuz, “ Anın kıymetini bilerek yaşamalıyız. Zamanı en verimli şekilde değerlendirmek bizim elimizde. İnşallah daha güzel projeleri birlikte gerçekleştireceğiz. Tekrar böyle anlamlı ve güzel projede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasının sonunda engelli gençlerle fotoğraf çektiren Şengül Yavuz ve diğer misafirler gençlerin servis yaptığı ikramlardan tattı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.