DOLAR 32,3606
EURO 34,9533
ALTIN 2325,513
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzon’da görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

tha – Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu, Trabzon’da görev yapan basın mensuplarını ağırladı.

Kocaelispor ile Hekimoğlu Trabzon arasında oynanan karşılaşmanın ardından TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Selçuk Kılıç ile beraberindeki gazeteciler, Mustafa Hacıkerimoğlu’nu İstanbul’daki ofisinde ziyaret etti.

Hacıkerimoğlu, görüşmede, TFF’nin yeni sezon öncesi uygulamaya sokmayı planladığı bazı uygulamalar ve çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Hacıkerimoğlu, çok tartışılan hakem kararlarına yönelik olarak, “Kafasındaki maçı değil, sahadaki maçı yöneten hakem görevine devam edecek.” dedi.

Gelecek sezon için maçların seyircili oynanması konusunda ise Sağlık Bakanlığı ile sürekli istişare halinde olduklarını da ifade eden Hacıkerimoğlu, “Seyirci futbolun olmazsa olmazı. Biz de onları tribünde görmek istiyoruz. Bu konuda TFF olarak süreci çok iyi takip ettiğimizin bilinmesini isterim” diye konuştu.

TSYD Trabzon Şube Başkanı Selçuk Kılıç da Hacıkerimoğlu’nun gerek Trabzon gerek Türk futbolu için önemli katkılar yaptığını söyledi.

Kendilerini ağırladıkları için Hacıkerimoğlu’na teşekkür eden Kılıç, “Trabzon sporu için birlikte çok daha güzel işlere ve projelere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.