DOLAR 32,3679
EURO 35,0223
ALTIN 2324,813
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

Okullarda yeni eğitim yılının hazırlıklarını tamamladı

Başkan Genç: Okullarımızın Her Türlü İhtiyacını Giderdik”

Ortahisar Belediyesi 57 okulda yeni eğitim ve öğretim yılının hazırlıklarını tamamladı. Ortahisar Belediyesi, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının 28 Eylül Pazartesi günü açılmasıyla birlikte ilçedeki bütün okullarda yeni eğitim yılının hazırlıklarını tamamladı. Yeni eğitim ve öğretim yılının hayırlara vesile olması dileğini ileten Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, ilkokul, ortaokul ve liselerde her türlü eksikliklerin tamamlanmaya çalışıldığını belirterek, ilçe sınırları içerisinde bulunan 57 okulda başta fiziki mekan ihtiyacı olmak üzere, boyama, peyzaj, ilaçlama, araç gereç yardımı, korkuluk, oyun alanları, çöp konteyneri, oturma bankları ve spor alanı ihtiyaçlarının giderildiğini söyledi.

Yeni eğitim ve öğretim yılında öğretmenlerin eğitim ve öğretim faaliyetlerini noksansız bir şekilde yerine getirebilmesi ve öğrencilerin de bu faaliyetlerden verimli bir şekilde faydalanması için her türlü tedbirin alındığını kaydeden Başkan Genç, yıl içinde ortaya çıkabilecek sıkıntı ve ihtiyaçların da giderilmesi için de belediyenin bütün imkânlarını kullanacaklarını ifade etti. Başkan Genç, “Ortahisar Belediyesi olarak eğitim bizim için daha önce defaatle ifade ettiğimiz gibi olmazsa olmazımızdır. Çocuklarımızın çok iyi şartlarda eğitim ve öğretim faaliyetlerinden yararlanması için doğrudan görev alanımızla ilgili olmamasına rağmen eğitim kurumlarımızın sorunlarının giderilmesi noktasında şimdiye kadar büyük bir gayret sarf ettik. ‘Her şeyin başı eğitimdir’ anlayışıyla yürüttüğümüz bu çalışmalarımızdan hem okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz hem de öğrenci ve velilerimiz çok memnun kaldıklarını ifade ettiler. Biz de şu ana kadar okul yöneticilerimizden ihtiyaç ve eksikliklerinin giderilmesi noktasında bize gelen talepleri büyük bir ciddiyetle yerine getirmeye gayret ettik. Bundan sonra da imkânlarımız elverdiği ölçüde yerine getirmeye devam edeceğiz. Buradan bir kez daha okul yöneticilerimize seslenmek istiyorum. Her türlü ihtiyaç ve sıkıntılarını bize bildirsinler. Ortahisar Belediyesi olarak eğitim söz konusu olduğunda onlara her türlü yardımı yapmaya hazırız.” diye konuştu.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.