DOLAR 32,3367
EURO 35,2084
ALTIN 2246,709
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO’da Konsept İnovasyon Ağı Projesi eğitimleri başladı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nda (TTSO) Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında Girişimcilik ve Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş eğitimleri verildi.

Avrupa Birliği’nce finanse edilen ve TR-AB İş Dünyası Diyaloğu Programı kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) tarafından yürütülen, Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Litvanya’nın Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası’nın da ortağı olduğu Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında TTSO’da çeşitli eğitim programları düzenlendi.

Araştırma ve geliştirme, yenilik ve teknoloji transferi üzerine odaklanan kurum-kuruluşların temsilcileri, yenilik, teknoloji ve yenilikçi girişimcilik ile ilgilenen bireyler ve girişimcilerin katıldığı eğitim programının ilk haftasında 4 gün süren Girişimcilik Eğitimi ve bir gün süren Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş Eğitimi verildi.

HACISALİHOĞLU SERTİFİKALARINI VERDİ

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, beraberinde DOKA Genel Sekreteri Onur Adıyaman’la birlikte Girişimcilik eğitimine katılanlara sertifikalarını verdi.

Eğitim programının ikinci haftasında Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi (22-23-24-25 Şubat 2020) ile Yenilikçilik ve Tasarım Eğitimi (26-27 Şubat 2020) verileceği bildirildi.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.