DOLAR 32,5172
EURO 34,9027
ALTIN 2430,664
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Trabzon °C

TTSO ile Ziraat Bankası arasında Güvenli Ticaret Sistemi protokolü imzalandı

tha – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ile Ziraat Bankası Trabzon Bölge Yöneticisi Murat Alkan, Güvenli Ticaret Sistemi Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolüne imza attı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile Ziraat Bankası arasında, ticari mal alım-satımlarında kolay finansman imkânı sağlamak için başlatılan proje dâhilinde Trabzon’da da protokol imza töreni ve çevrimiçi ürün bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TTSO sosyal medya hesaplarından üyelere canlı olarak da yayınlanan toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Ziraat Bankası ile TTSO arasında imzalanan protokolle üyelerimizin bir derecede kredi imkânlarının artırılması, garantili ticaret kapsamında alıcının ve satıcının güvende çalışmaları konularında bir adım atılmış olacak. Böyle bir kart sistemi kullanarak üyelerimizin daha güvenli ticaret yapmaları sağlanmaya çalışılıyor. Yıllardır üzerinde durduğumuz bu güven sistemiyle umarız sorunlar en aza iner. TOBB Başkanımız Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu ve Ziraat Bankası Genel Müdürü Sayın Hüseyin Aydın arasında imzalanmış bir protokol illerde de bölge müdürlükleri ve odalar arasında imzalanıyor. Sıkışan piyasada bir nevi piyasanın açılmasına da önemli katkı sağlayacak bir sistem bu. Tüm üyelerimizin bu sisteme dâhil olmaları en büyük arzumuz olacaktır. Böyle bir imkânı iş dünyasına sunan Ziraat Bankasına teşekkür ediyoruz” dedi.

Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Murat Alkan da, esnafların ve sanayicilerin beklentileri doğrultusunda böyle bir sistem yapıldığını vurgulayarak, çevrimiçi olarak toplantıya katılan TTSO üyelerine Güvenli Ticaret Sistemi Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı konusunda bilgi verdi ve soruları yanıtladı.

Toplantının son bölümünde TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Ziraat Bankası Bölge Yöneticisi Murat Alkan, Bölge Satış ve Performans Yöneticisi Sercan Akyüz, Trabzon Şubesi Yöneticisi Mehmet Birinci ve Girişimci Trabzon Şubesi Yöneticisi Nesrin Tüysüz’ün katılımıyla Güvenli Ticaret Sistemi Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı protokolü imzalandı.

REKLAM ALANI
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.